Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Dünya devi peşinde!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosundaki eksiklikleri tamamlamak isteyen sarı lacivertli ekip Ocak ayında önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe

Lider Fenerbahçe, Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
BECAO'DAN MÜJDE!

Süper Lig'in 10.haftasında Pendikspor maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan yıldız stoper Becao antremanlara başladığını bildirdi. Sarı lacivertli ekibin, sosyal medya hesabından yaptığı Becao paylaşımı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.
GENÇ YILDIZ YOLCU MU?

3 kulvarda yoluna devam eden hedefinde şampiyonluk olan Fenerbahçe ara transfer dönemini iyi değerlendirmek istiyor. Transfer edilecek isimler merak edilirken ayrılacak oyuncularda netlik kazanacak. Fenerbahçe'den ayrılık haberleri çıkan oyuncuların başında Ferdi Kadıoğlu geliyor.
AVRUPA DEVLERİ İSTİYOR

Genç yılıdızı, Borussia Dortmund, Arsenal, Napoli ve Bayern Münih gibi önemli takımlar kadrosuna katmak istiyor.
FENERBAHÇE'DEN NET KARAR

Fenerbahçe Yönetimi, yüksek bir bonservisle satabileceğini düşündüğü Ferdi Kadıoğlu kararını verdi.

Alınan bilgilere göre, Fenerbahçe Yönetimi, Avrupa kulüplerini peşine takan genç milli yıldıza trasfer döneminde teklif gelse de hiçbir şekilde satmayacak.
Genç yıldız, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 maçta görev aldı. 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.24 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunurken piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak gösterilmektedir.


1

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

2

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

3

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

4

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti

5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen ve Önceki Milletvekili Salih Cora'yı Ağırladı