Tarih: 02.06.2024 20:11

Fenerbahçe'den Türk Bayraklı Mourinho paylaşımı

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu imza töreni için İstanbul'a getirdi. Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finalini Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile birlikte izleyen Mourinho, finale özel bazı etkinliklere katıldı. Şampiyonlar Ligi finalinde verdiği özel bir röportajda önümüzdeki sezon için iddialı sözler sarf eden Mourinho, "Zor olacak ama Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi için savaşacağım". dedi.

Fenerbahçe taraftarının heyecanla beklediği Mourinho için kulübün resmi sosyal medya hesabından birçok paylaşım yapıldı. Taraftarların heyecanını iyice artıran ve sabırsızlık yaratan paylaşımların birinde Mourinho'nu İstanbul'a geldiği ve boğazda bir teknede bulunduğu görülüyor.


Fenerbahçe resmi X hesabı üzerinden paylaşılan fotoğrafta, Portekizli teknik direktör Mourinho'nun yanındaki Türk Bayrağı detayı dikkatleri çekti. 11 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe taraftarı için Mourinho büyük umutların yeniden yeşermesine neden oldu. Sezon biter bitmez, başkanlık seçimlerinden önce takımın başına geçecek olan Mourinho, yeni sezon hazırlıklarına hemen başlayacak.

Dün dünya futbolunun önemli isimlerini buluşturan Şampiyonlar Ligi finalini takip eden isimlerden biri de Aziz Yıldırım oldu. Fenerbahçe'nin efsane başkanı ve son seçimlerde yeniden aday olan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe için Mourinho'yu ilk dile getiren isim olmuştu. Mevcut başkan Ali Koç hiç vakit kaybetmedi ve ünlü teknik adam ile anlaştı ve başkanlık seçimlerinden hemen önce rakibinin önüne geçmek için oldukça stratejik bir adım atarak Mourinho ile anlaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —