meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Fenerbahçe'nin aradığı Portekizli yıldız Türkiye'ye geliyor

"Fenerbahçe aradığı 6 numarayı buldu! Portekizli yıldız Türkiye'ye geliyor"

SPOR 7.09.2023 11:03:00 0
Fenerbahçe

Beşiktaş, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'dan Brezilyalı sol kanat Philippe Coutinho ve Arsenal'dan Fildişi Sahilli Nicolas Pepe için girişimlerini sürdürüyor. Coutinho'nun menajeri aracılığıyla temasların yoğun şekilde devam ettiği, Pepe ile yapılan görüşmelerde ise büyük mesafe kaydedildiği öğrenildi. (FANATİK)


Yaptığı flaş transferler büyük yankı uyandıran Galatasaray bir yıldızı daha gündemine aldı. Hedefteki isim Jesse Lingard. İngiliz medyası, Nottingham Forest'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki 10 numara için Sarı-kırmızılı kulübün girişimde bulunduğunu duyurdu. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ve West Ham'ın da transfer listesinde yer aldığına dikkat çekildi. (FOTOMAÇ)


Luan Peres'in sakatlığı nedeniyle sözleşmesini donduracak olan Fenerbahçe, Hoffenheim'ın 27 yaşındaki stoperi Stanley Nsoki için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin Fransız stoper için Alman ekibine 4 milyon euro'luk teklif yaptığı öğrenildi. Alman kulübünün birkaç gün içerisinde bu teklife cevap vermesi bekleniyor. (TAKVİM)


10 numara arayan Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla Atalanta forması giyen Rus futbolcu Aleksey Miranchuk teklif edildi. İtalyan ekibiyle 2024'e kadar kontratı bulunan yıldız orta sahayı Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş'e sunduğu ve hocadan gelecek yanıta göre bu oyuncuyu değerlendirebileceği öğrenildi. (TAKVİM)


Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Başakşehir'den Berkay Özcan'ın ardından, Borussia Dortmund'dan Salih Özcan için tekrar harekete geçti. İngilizler ise Okay Yokuşlu'nun gündemde olduğunu iddia etti. Şişen kadroda yol ayrılığı ise devam ediyor. Emin Bayram, satın alma opsiyonuyla Westerlo'ya kiralandı. Midtsjö Pendikspor, Dubois Başakşehir yolcusu gibi görünüyor. Oliveira için de Araplar yine devreye girdi. (FANATİK)


Trabzonspor'un forvet listesinde üst sıralarda yer alan Onuachu'dan sevindiren haber geldi. Nijeryalı futbolcunun kulübü Southampton, oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına onay verdi. 29 yaşındaki forvetin sezon sonuna kadar kiralanması bekleniyor. Ancak sözleşmesinde satın alma maddesinin olması beklenmiyor. (FANATİK)


Arka çapraz bağlarından operasyon geçirmesi beklenen 29 yaşındaki futbolcu, yaklaşık 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. Bu da Sarı-lacivertlilerin önemli bir geliri kaçırmasına neden olacak. Peres sakatlanmasaydı Santos'a transferi gerçekleşecek ve Fenerbahçe 4 milyon euro bonservis geliri elde edecekti. (SABAH)


Fenerbahçe 6 numara arayışını sürdürüyor, her gün menajerlerden öneriler geliyor. Orta saha için gündeme gelen son isim PSG'nin yıldızı oldu. PSG'nin Ugarte transferi sonrası 11'deki yerini kaybeden Danilo Pereira'nın durumunu sorup Fransız ekibinden gelecek yanıtı beklemeye başladığı öne sürüldü. Portekizli futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde. (FANATİK)


Yaptığı flaş transferler büyük yankı uyandıran Galatasaray bir yıldızı daha gündemine aldı. Hedefteki isim Jesse Lingard. İngiliz medyası, Nottingham Forest'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki 10 numara için Sarı-kırmızılı kulübün girişimde bulunduğunu duyurdu. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ve West Ham'ın da transfer listesinde yer aldığına dikkat çekildi. (FOTOMAÇ)


Sarı-lacivertliler defansif yanı güçlü bir orta saha arıyor. Ancak menajerler, ofansif yetenekleri daha üst düzeyde olan Van de Beek'i önerdi. İsmail Kartal, Fred'i 6 numarada kullanma kararı alırsa Hollandalı yıldıza teklif yapılabilir. İsmail Kartal, Fred'i saha içinde biraz daha geriye çekerse Van de Beek transfer edilip, onun şu anki rolünde oynayabilir. (FANATİK)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim