Tarih: 23.07.2023 13:56

Fenerbahçe'nin Ekambi planı ortaya çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Kadrosunu birçok isimle güçlendiren Fenerbahçe'de transferi en çok merak edilen futbolcu Zaha. Fenerbahçe, geleceği hakkında henüz karar veremeyen Zaha'nın alternatifini hazırladı.

ZAHA OLMAZSA EKAMBİ

Zaha’dan olumsuz haber gelinmesi durumunda Fenerbahçe, rotasını Fransa'ya çevirecek. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Lyon forması giyen Karl Toko Ekambi ve Temsilcisi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Oyuncunun şartları konusunda bilgi alındı. Sarı-lacivertliler, Lyon’un 30 yaşındaki Kamerunlu kanat oyuncusu Karl Toko Ekambi'nin transferini bitirmeye çalışacak.

FESİH GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Lyon ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Ekambi, Fransız ekibiyle fesih görüşmelerine devam ediyor. Fenerbahçe, Ekambi'nin sözleşmesini fesh etmesini bekliyor. Böylece yıldız oyuncu için bonservis bedeli ödemekten kurtulmuş olacak.

İKİ AYRI TEKLİF

30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusuyla sözleşme şartları konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Fenerbahçe, Ekambi bonservisini eline alırsa imza parası ve daha fazla maaş teklif edecek. Lyon'a bonservis ödenirse ise bu rakam düşecek.

Geride kalan sezonun ikinci yarısını Rennes'te kiralık olarak geçiren Ekambi, 38 maçta 9 gol 4 asist üretti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —