Tarih: 06.08.2024 07:29

Fenerbahçe'nin Gözden Çıkardığı Yıldız İçin Rizespor Harekete Geçti: Emre Mor'a Kanca!

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Turgut'tan Talimat: Emre Mor İçin Harekete Geçin

"Çaykur Rizespor’un başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız" diyen başkan İbrahim Turgut’un talimatıyla harekete geçen yönetim, Emre Mor için önemli bir miktarı gözden çıkardı. Teknik direktör İlhan Palut ‘un da kadroda görmek istediği oyuncuyu ikna etmek için yoğun çaba harcanıyor.

Emre Mor İçin Yoğun Çaba

Yeşil-Mavili yönetim, Emre Mor'u transfer ederek kadrosunu güçlendirmeyi ve yeni sezonda Avrupa kupaları hedefini gerçekleştirmeyi planlıyor. Çaykur Rizespor, bu transferle birlikte ligde iddialı bir konuma gelmeyi amaçlıyor.

Taraftarlar Umutlu

Çaykur Rizespor taraftarları, Emre Mor transferi için heyecanla bekliyor. Kulübün bu hamlesi, sezon öncesi umutları artırırken, taraftarlar da takımlarının Avrupa'da başarılı olacağına inanıyor. Emre Mor'un Rizespor'a katılması, hem takımın hücum gücünü artıracak hem de Süper Lig'de rakiplerine gözdağı verecek bir adım olacak.

Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi iddialı transfer hamleleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Başkan İbrahim Turgut ve yönetimi, teknik direktör İlhan Palut’un istekleri doğrultusunda hareket ederek, takımı güçlendirmeyi sürdürüyor. Emre Mor transferinin gerçekleşmesi halinde, Rizespor'un Süper Lig'de ve Avrupa'da büyük başarılara imza atması bekleniyor.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —