Tarih: 15.11.2023 18:01

Fenerbahçe'ye Transfer Saldırısı!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun performansı karşısında gölgede kalan Michy Batshuayi için transfer iddiaları hız kazandı. Belçikalı golcüye, Belçika Ligi ekipleri Antwerp ve Club Brugge'nin ilgi gösterdiği öne sürüldü.

ARA TRANSFERDE AYRILACAK MI?

Bu sezon sarı-lacivertli formayla bekleneni veremeyen Michy Batshuayi'nin ocak ayında takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'a geçişinin son anda gerçekleşmemesi sonrasında, Belçika'dan iki devin devreye girdiği belirtiliyor.

İKİ KULÜP BASTIRIYOR

Belçika basınından Voetbal24'ün haberine göre; Antwerp ve Club Brugge, tecrübeli golcüyü kadrolarına katmak için harekete geçti. İki kulübün, Batshuayi'yi transfer listesinin ilk sırasına aldığı ve bu transfer için ciddi adımlar attığı ifade ediliyor.

FENERBAHÇE'NİN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Sarı-lacivertli ekip, 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin bir yıl sonra sona ereceği düşünülerek, ara transfer döneminde gelecek tekliflere açık. Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösterilirken, Fenerbahçe'nin oyuncudan elde edeceği bonservis bedelini belirlemeye odaklandığı ifade ediliyor.

BATSHUAYI'NİN PERFORMANSI

Bu sezon 15 resmi maçta forma giyen Michy Batshuayi, 4 gol atarken, 3 asistle takımına katkı sağladı. Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte, Belçikalı golcünün geleceği merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —