Tarih: 05.03.2023 17:07

Fito Krem Ne İşe Yarar? Fito Krem Ne İçin Kullanılır?

Facebook Twitter Linked-in

Fito krem nedir?

Fito krem, 40 gramlık tüplerde bulunan beyaz ve yumuşak yapıya sahip bir kremdir. Fito krem, deri dokusunda meydana gelen hastalıkların veya problemlerin bölgesel bir biçimde tedavi edilmesinde kullanılan bir kremdir. Bunun için Fito krem, ciltte bulunan hücrelerin yenilenmesine katkı sağlar.

Fito krem ne işe yarar? 

Fito krem, cilt yüzeyinde meydana gelen pek çok problem için oldukça etkili olan bir kremdir. Ciltte çeşitli nedenlerle oluşan yanıklar, kızarıklıklar, alerjik reaksiyonlar gibi pek çok rahatsız edici ve acı verici problem Fito krem sayesinde son bulacaktır.

Fito kremin cilde ne gibi yararları vardır? 

Fito krem, cilt için son derecede etkili ve faydalıdır.

Fito cilde uygulanırken nelere dikkat edilmelidir? 

Fito krem bahsettiğimiz üzere son derece etkili bir kremdir ve cilde pek çok faydası vardır ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Fito krem öncelikle cilde çok az sürülmelidir. Krem cilde uygulanırken kullanılan miktar bir nohut veya fındık büyüklüğünü geçmeyecek kadar olmalıdır. Oranına dikkat edilen bu krem aynı zamanda nazik bir şekilde masaj yapılarak uygulanmalı ve uygulanışı yalnızca sorunlu bölgeyle sınırlı kalmalıdır. Fito krem cilde düzenli ve doğru aralıklar ile uygulanmalıdır. Bunun kararını ise alanında uzman bir doktor vermeli ve kullanıcıya talimatlarını sıralamalıdır. Son olarak, Fito krem uygulandıktan sonra mutlaka bir gazlı bez ile bölge kapatılmalıdır zira kremin etkisi bu şekilde daha hızlı olacaktır.

Fito krem nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve doz / uygulama sıklığı için talimatlar

Günde en az iki kez hafif bir şekilde masaj yaparak uygulanır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —