Tarih: 06.08.2023 10:27

Fred'de lider Galatasaray

Facebook Twitter Linked-in

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Manchester United'ın yıldız orta sahası Fred için temaslarını sürdürüyor. Orta saha transferi için birçok isimle görüşen Cim-Bom, Brezilyalı yıldızın transferinde önemli bir mesafe kat etti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar, Manchester United'a geçtiğimiz günlerde ilk teklifini yaptı. Fakat bu teklif İngiliz ekibi tarafından yeterli görülmedi. Oyuncu için ısrarını sürdüren G.Saray Yönetimi, ikinci bir teklifle, birçok talibi olan oyuncunun transferinde lider konumuna geçti

BONSERVİSİ 15 MİLYONA DÜŞTÜ

Givemesport adlı sitede yer alan habere göre; Fred, M.United'dan kesin olarak ayrılacak. Hem kulüp hem de Brezilyalı oyuncu yolların ayrılması konusunda hemfikir. Kırmızı Şeytanlar, yıldız oyuncusu için ilk olarak 20 milyon euronun üzerinde bir gelir hedefliyordu. Fakat yapılan görüşmelerin sonunda bu rakam 15 milyon euroya düşürüldü. Haberin devamında, "Geçen ay Galatasaray'ın açılış teklifi Fulham ve Suudi Arabistanlı büyük harcama yapanların da Fred'e talip olmasıyla geri çevrildi. M.United, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan oyuncudan bonservis elde etmek istiyor" ifadeleri kullanıldı.

ASLAN DAHA ÖNCE DAVRANDI

İtalyan gazeteci Rudy Galletti de Givemesport'a bu transfer hakkında bazı bilgiler verdi. Galetti, Fred'in Premier Lig'den ayrılmaya sıcak baktığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Fred, yaz aylarında Manchester United'dan ayrılacak. Bu bir gerçek. Fulham onun için birkaç gün önce görüşmelere başladı ama önce Galatasaray vardı. Türk kulübü son günlerde işleri hızlandırdı ve artık Galatasaray'ı yarışta lider olarak görebiliriz. Fred, nihai bir karar verilmemiş olsa da İngiltere Premier Lig'den ayrılmaya daha açık görünüyor. Önümüzdeki günlerde beklenen gelişmeleri bekleyelim ve görelim."

TOTTENHAM NELSSON'DA ISRARCI

Tottenham, Nelsson için ısrarını sürdürüyor. Ada basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Danimarkalı savunmacısı için 25 milyon euro istiyor. Tottenham ise bu rakamı düşürmek için temaslarda bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —