Tarih: 09.10.2023 17:29

Frontier 4. sezon ne zaman? Frontier 4. sezon Netflix'e ne zaman yayınlanacak?

Facebook Twitter Linked-in

Netflix ekranlarında yayınlanan aksiyon-macera türündeki televizyon dizisi Frontier Rob Blackie ve Peter Blackie tarafından oluşturuldu. 1700'lerin sonu veya 1800'lerin başında sömürge Kanada/Rupert's Land'de Kuzey Amerika kürk ticaretini anlatan Kanadalı bir tarihi drama televizyon dizisidir. Dizi, kanalın ilk orijinal senaryo komisyonu olarak Discovery Canada ve Netflix'in ortak yapımcılığında hazırlandı. Dizinin prömiyeri 6 Kasım 2016'da yapıldı. Netflix'te yer alan dizinin 3. sezonu da bitirenler Frontier 4. sezon ne zaman? Frontier 4. sezon Netflix'e ne zaman yayınlanacak? sorularını yanıt arıyor. 

FRONTİER 4. SEZON NE ZAMAN?

Frontier dizisi 3 sezondan oluşuyor. Her sezonu 6 bölüm olan dizinin toplam bölüm sayısı ise 18'dir. John Vatcher yapımcılığında hayata geçirilen dizi 1763'ten 1779'a kadar olan tarihi dönemi, özellikle 18. yüzyıl Kanada'sını inceliyor.Frontier 4. sezon ekranlara gelmeyecek. Dizi 3. sezon ile ekranlara veda etti. 

FRONTİER 4. SEZON ÇIKACAK MI?

Üçüncü sezonun tamamı ilk olarak 23 Kasım 2018'de Netflix'te yayınlandı ve 7-21 Aralık 2018 tarihleri arasında Kanada'da yayınlandı. Frontier dizisi 4. sezon Netflix'te yer almaaycak.

FRONTİER KONUSU NEDİR?

1700'lerin sonlarında Kanada'daki Kuzey Amerika kürk ticaretini anlatıyor ve yozlaşan ve kendini zenginleştirmek için yasadışı faaliyetlerde bulunan Hudson's Bay Company'nin kendi topraklarındaki kürk ticareti üzerindeki tekelini kırmak için kampanya yürüten yarı İrlandalı, yarı Kree bir kanun kaçağı olan Declan Harp'ı (Jason Momoa) takip ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —