Tarih: 05.09.2024 10:51

Fuat Koçal’dan Şenol Güneş’e Destek Mesajı: "Gün, Trabzonsporumuza Destek Olma Günüdür"

Facebook Twitter Linked-in

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörü olarak göreve getirilen Şenol Güneş için bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Koçal, mesajında Şenol Güneş’in Trabzonspor için hayırlı olmasını dileyerek, “Gün, birlik olma günüdür. Gün, Trabzonsporumuza destek olma günüdür” ifadelerini kullandı.

Koçal, Trabzonspor camiasının ve tüm taraftarların bu önemli dönemde birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, “Şenol Güneş Hocamızın Trabzonsporumuza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Koçal, mesajında Trabzonspor’un başarılarına olan inancını dile getirirken, “Şenol Güneş Hocamızın liderliğinde Trabzonspor'un daha da büyüyeceğine ve başarılı olacağına olan inancımız tamdır. Hep birlikte destek olmalıyız” şeklinde konuştu.

Vakfıkebir Belediyesi, Trabzonspor'un başarısı için gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirten Koçal, tüm Trabzonspor taraftarlarını bu süreçte takımlarına destek olmaya çağırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —