meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Futbolcu ve taraftarlar kendinden geçti! Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması!

2023 yılında 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, farklı Fenerbahçe galibiyeti sonrası Nef Stadyumu'nda görkemli bir kutlama töreni düzenledi. Aleyna Tilki, Simge Sağın ve Kenan Doğulu konseriyle coşan futbolcular şampiyonluk kupasını

SPOR 5.06.2023 09:57:03 0
Futbolcu ve taraftarlar kendinden geçti! Galatasaray

Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray için kutlama organizasyonu düzenlendi.

Galatasaray

Galatasaray'ın Nef Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçın ardından düzenlenen etkinlikte taraftarlar elde edilen başarıyı kutlarken, sarı-kırmızılı takım da şampiyonluk kupasına kavuştu.

Galatasaray

Tribünleri tamamen dolduran Galatasaraylı taraftarlar, ışık gösterileri ve çeşitli şovlarla takımlarının başarısını kutladı.

Galatasaray

Kutlama için maçtan sonra saha içinde platform kurulurken, Doğu Tribünü'ne asılan perdeye projeksiyon cihazıyla Galatasaray'ın simgesi olan aslan animasyonu yansıtıldı.

Galatasaray

Kutlamada kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular tek tek anons edilerek platforma davet edildi.

Galatasaray

İlk olarak başkan Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk, başkan yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ve Cemal Özgörkey ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur sahneye geldi.

Galatasaray

Ardından teknik direktör Okan Buruk ve yardımcıları sahneye çağrıldı. Okan Buruk, eşi Nihan ve oğlu Ali Yiğit ile platformdaki yerini aldı.

 

Galatasaray

SOUNESS YİNE BAYRAK DİKTİ

Galatasaray'ın 'Ulubatlı Souness' lakaplı eski teknik direktörü Souness, sarı-kırmızı bayrakla Nef Stadyumu'nda tribünleri dolaştı. Graham Souness 1996 yılındaki derbi sırasında Fenerbahçe Stadyumu'na diktiği Galatasaray bayrağını bu kez Nef Stadyumu'na dikti.

  

Galatasaray

Genç oyuncuların sahneye çıkmasıyla devam eden kutlamada ismi anons edilen futbolcular, seçtikleri şarkı eşliğinde taraftarın önüne çıktı. Yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarıyla çıktığı organizasyonda birçok futbolcu da çocuklarıyla birlikte kutlamaya dahil oldu.

     

Galatasaray

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Atakaş Hatayspor'un ligden çekilmesiyle Galatasaray'a katılan Samuel Adekugbe, gözyaşları içinde seremoniye çıktı.

     

Galatasaray

Eşinin doğumu için ülkesine giden Fredrik Midtsjö, kutlamada yer almadı.

   

Galatasaray

AHMET ÇALIK UNUTULMADI

Şampiyonluk kutlamasında, geçen yıl trafik kazasında vefat eden milli futbolcu Ahmet Çalık unutulmadı.

Futbolculardan Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, giydikleri forma ve seçtikleri parçalarla bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Ahmet Çalık'ı andı.

Ahmet Çalık'ın giydiği 5 numaralı sarı-kırmızılı formayla sahaya gelen Abdülkerim Bardakcı, Sezen Aksu'nun 'Yalnızca Sitem' şarkısı, üzerinde Ahmet Çalık'ın resminin yer aldığı formayı giyen Emre Taşdemir da Gökhan Kırdar'ın 'Yerine Sevemem' parçası eşliğinde sahneye çıktı.

     

Galatasaray

GOMİS, ALEYNA TİLKİ İLE BİRLİKTE

Futbolculardan Bafetimbi Gomis, şarkıcı Aleyna Tilki ile platforma geldi.

     

Galatasaray

Aleyna Tilki, Nef Stadı'nda Gomis'in attığı gollerden sonra çalınan 'O Sen Olsan Bari' parçasını seslendirdi.

    

Galatasaray

CARDİ'YE SİMGE SAĞIN EŞLİK ETTİ

Kutlamaya son olarak çıkan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'ye, şarkıcı Simge Sağın eşlik etti.

Yıldız futbolcu, attığı gollerden sonra statta çalınan ve adeta kendisiyle özdeşleşen Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' parçasını, şarkıcı ile seslendirdi.

     

Galatasaray

Sarı-kırmızılı taraftarlar da şarkıya eşlik ederken, statta güzel bir atmosfer oluştu. Kutlama töreni sırasında popçu Kenan Doğulu da şarkılar seslendirdi.

     

Galatasaray

KUPAYI MEHMET BÜYÜKEKŞİ VERDİ

Galatasaray'a, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupası takdim edildi.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera, kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elinden alarak havaya kaldırdı.

     

Galatasaray

Şampiyonluk kupasının alınmasının ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, kupayla sahaya inerek tribünleri gezdi ve taraftarları selamladı.

     

Galatasaray

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ı tebrik etti. Büyükekşi, 'Galatasaray şampiyon oldu. Kupasını verdik. Tebrik ediyoruz. Önümüzde sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması en büyük dileğimiz. Bu sezon Avrupa'da en çok puanı topladığımız yıl oldu. Gelecek sezon tek eleme oynayacağız. Bundan sonra puanımızı artırabilirsek Şampiyonlar Ligi'ne geçmişte olduğu gibi 2 takımla katılma şansını elde etmek istiyoruz. Puanlarımızı Avrupa'da artırabilmek için Galatasaray'a büyük iş düşüyor' diye konuştu.

     

Galatasaray

Galatasaray'da ikinci başkan Metin Öztürk ise 8 puan farkla şampiyon oldukları için keyiflerinin yerinde olduğunu belirterek, 'İki yıl üst üste şampiyon olamayınca paketleyip gönderiyorlar. Onun için biz bir yıl daha kalmak için önümüzdeki sene yine şampiyon olacağız' dedi.

     

Galatasaray

Dursun Özbek'i ikna edip bugünlere geldiklerini ve şampiyonlukta katkısı olan herkese teşekkür ettiğini belirten Öztürk, 'Keyfimiz çok yerinde. Ben geçen hafta cumartesi günü, 'Bitti bu iş' dediğimde herkes kızmıştı. Sadece 5 puan değil 8 puan fark olduğunu söylemeyi unutmuşum. Onu da 2-3 gün önce söyledim. Keyfimiz yerinde' ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'ye karşı iyi oyunun nedeni sorusuna karşılık Öztürk, 'Futbol bu, çok şey yapmamak lazım. Bazen onlar bizi yeniyor bazen biz onları yeniyoruz. Bizim şurada 11 ayımız daha kaldı. Fazla bir şey istemiyoruz. 1 yıl daha şampiyon olalım. 2 yılda, 2 şampiyonluk keyfimizi sürelim' diye konuştu.

     

Galatasaray

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de Spor Toto Süper Lig'de büyük bir emek vererek şampiyon olduklarını söyledi.

     

Galatasaray

Geçen sezonu 13. bitirdiklerini hatırlatan Özbek, 'Geçen sezonki sıralama, Galatasaray'a yakışmayan bir sonuçtu. Hiç kimse bizden böyle bir sonuca gideceğimizi beklemiyordu. Zaten rakiplerimizin şaşkınlığı ve kabul edememesi buradan geliyor. 'Geçen sezon 13. olan takım, nasıl oluyor da şampiyonluğa ulaşıyor?' diye düşünüyorlar. Yepyeni bir takım kurduk, yeni bir antrenör getirdik. Camiasından büyük destek alan bir yönetim kurulu vardı. İşin içine sevgi ve inanmak girince, tek yumruk olduğumuz zaman bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonluğun tadını çıkarmamız lazım. Önümüzde zor bir transfer sezonu gelecek. Ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi'ne girmek için elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.

     

Galatasaray

Özbek, Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından kiralanan Mauro Icardi'nin takımda kalması için çalıştıklarını aktardı.

Arjantinli yıldızı taraftarın çok sevdiğini dile getiren sarı-kırmızılı kulübün başkanı, 'Icardi, herkesin çok sevdiği, son derece beyefendi biri. Ayrıca Galatasaray'ı seven büyük bir golcü. Biz de Icardi'nin Galatasaray'da kalması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Erken konuşmadan bütün gücümüzle peşindeyiz. İnşallah iyi bir sonuç alırız' şeklinde konuştu.

     

Galatasaray

İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili soru üzerine Özbek, 'Zaniolo çok büyük bir transfer. Çok kuvvetli bir çocuk. Durdurulması mümkün değil. Galatasaray'a önümüzdeki yıllarda çok daha fazla yardımcı olacaktır' ifadelerini kullandı.

     

Galatasaray

Dursun Özbek, 'Transfer döneminde yıldız isimler alacak mısınız?' şeklinde soru üzerine, 'Galatasaray taraftarını ve camiasını mutlu edecek, kurucumuz Ali Sami Yen'in dediği gibi yabancıları yenmek üzere takım kuruyoruz. Bu sezonki transfer döneminde daha da iddialıyız. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Ona göre transfer politikası düzenledik. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret