meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

G Noktası Nasıl Büyütülür?

Sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayat, her iki partnerin de cinsel birleşmeden haz duyması ile sağlanabilir.

26.07.2023 12:08:00 0
G Noktası Nasıl Büyütülür?

G Noktası Nedir

G noktası cinsel uyarılmayı artıran ve orgazma ulaşmayı kolaylaştıran alandır. İsminin G noktası olması belirli bir noktada bulunduğu izlenimini verse de aslında bir bölgeyi ihtiva eder. Vajinanın birkaç cm içerisinde; üretranın yani idrar yolunun hemen altında bulunur. Ancak, bu alan her kadında farklı bir bölgede yer alabilir.

G noktasının uyarılması, cinsel ilişki sırasında duyulan hazzın artırılmasına ve kadınların orgazma ulaşmasına yardımcı olur. Bu bölgede rastlanan yoğun sinir ve damar paketleri, cinsel ilişki esnasında alınan hazzı artırır. Bu nedenler G noktasına zevk noktası da denilmektedir. Çoğu zaman klitoris kadar hassas olmayan bu bölge ritmik baskılar ile uyarılır. Bu sayede cinsel ilişkiden duyulan haz artar ve orgazm gerçekleşir.

G noktası ya da G spot, tek başına kadın orgazmını sağlamaz. Orgazmı sağlayan klitorisin uyarılmasıdır. Klitoris dışarıda görünen nokta biçimindeki başı haricinde vajinanın arka bölgelerine sinirler ve diğer dokular yardımıyla uzanır. Vajinanın iç üst kısmında bulunan G bölgesi aslında haz duyulmasını sağlayan sinirlere baskı yapılması yoluyla çalışır.


G Noktası Ne İşe Yarar

Çoğu kadın hayatı boyunca oldukça az sayıda orgazm yaşar. Bunun nedeni çoğunlukla cinsel bilgi eksikliğidir. Kadınların erkeklerden daha zor orgazm oldukları bilinir. Bu durum çoğu kadının cinsel ilişkilerden tatmin hissiyle ayrılmasına engel olur. Partnerlerin kadın vücudu hakkındaki eksik bilgisi buna neden olacağı gibi, kadınların kendi vücutları hakkında edindikleri yanlış bilgiler de bu durumun nedenleri arasındadır.

G noktasının işlevi cinsel birleşmeden duyulan hazzın artırılması ve kadın orgazmının gerçekleşmesini sağlamaktır. Vajinanın ilk birkaç santimetrelik üst kısmında bulunan ve uyarılara açık olan bir alandır. Bu nedenle uyarılma noktası olarak da bilinir. Alan, penetrasyon sırasında maruz kaldığı sürekli temas ve baskı ile uyarılarak, cinsel hazzın artmasına ve orgazma ulaşmaya yardımcı olur. G noktasının işlevi cinsel birleşmeden duyulan hazzın artırılması ve kadın orgazmının gerçekleşmesini sağlamaktır.

G noktasının bilinmesi ve partnerlerin her ikisinin de bu konuda bilgi sahibi olmaları, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel yaşantının anahtarıdır. G noktasının uyarılması, daha sağlıklı bir cinsel birleşmenin yaşanmasını sağlar. Bu uyarılma penisin bölgeye sürekli teması ve baskısı ile olabileceği gibi parmaklar ile ya da vibratör gibi seks oyuncaklarıyla yapılabilir. G noktası pek de hassas sayılmaz. Bu nedenle sürekli ve görece güçlü baskılar uyarılmasını sağlayacaktır.

Diğer yandan G noktasının penetrasyon öncesinde uyarılması cinsel hazzı artırır. Uyarılara açık olması için kişinin cinsel ilişkiye hazır olması beklenir. Normal şartlar altında, klitoris penetrasyondan etkilenmez. Burada duyulan haz, iç bölgeden yapılan baskı sonucu ile hissedilir. Ancak penetrasyon ile birlikte kadının klitorisinin kendisi ya da partneri tarafından uyarılması orgazma ulaşmayı kolaylaştıracaktır.

G Noktası Nasıl Bulunur

G noktası aslında her kadında farklı bir alanı ihtiva eder. Bu alanın değişken olması, G noktasının bulunmasını zorlaştırır. Ancak bu fark, sanıldığı kadar büyük değildir. Çoğunlukla birkaç santimetrelik farklarla, benzer alanda bulunur.

G noktası vajina içerisinde 4 ila 5 cm ileride ve vajina üst duvarının arkasındadır. Hemen üst kısmında üretra bulunur. Üretra, vajinadaki idrar çıkış noktası geriye doğru takip edilerek bulunabilir. Üretranın hemen altında ve vajinanın ⅓’lük ön kısmında, G noktası bulunur.

G noktasını bulmak için en verimli yol parmak ile kontrol etmektir. Kişi kendi veya partnerinin parmaklarını kullanarak, vajina içerisinde çeşitli noktalara baskı yapabilir. Baskıların, cinsel uyarılmaya izin vermesi için, kişinin cinsel birleşmeye hazır bir psikolojide olması beklenir. Bazı durumlarda hiçbir baskı uyarılmaya yol açmaz. Deneme sayısı artırılarak ve doğru zamanda yapıldığında G noktası bulunabilir.

Uyarılacak bölge vajina üst duvarında olduğu için parmak ile kontrolde, el avuç içi dışarı bakacak şekilde kullanılmalıdır. Bu sayede parmak uçları bölgeye daha kolay temas edebilir.

Bir ya da iki parmak kullanılması önerilir. Böylece, vajene zarar verilmeden G noktası bulunabilir.

Vajina üst duvarının girişten birkaç santimetre ilerideki bölgelerine yapılacak sürekli ve ritmik baskılar, haz duyulmasına izin veriyorsa G noktası bulunmuş demektir. Ancak bu, biraz vakit alabilir. Haz alınamıyorsa, daha uygun bir zamanda, tekrar denenebilir. Bu, gayet normaldir.


G Noktası Nerede Bulunur

G noktası birçok kadın ve erkek için halen sorulmaktan çekinilen ancak bir o kadar da merak edilen bir konudur. Konu cinsel sağlık olduğunda, kişiler daha çekingen olabilir. Orgazm noktası olarak bilinen G noktasının nerede bulunduğu konusu sağlıklı bir cinsel hayat için oldukça önemlidir.

G noktası vajen girişinden 4-5 santimetre ileride, vajina üst duvarında bulunur. Aslında tek bir noktadan ziyade birkaç santimetre karelik bir alanı ihtiva eder. Yeri her kadında değişiklik gösterebilir ancak genel olarak vajinanın ilk %30’luk kısmında yer alır. Vajina uzunluğu düşünüldüğünde, ilk 2 ila 5 santimetre arasında yer aldığı varsayılabilir.

G noktasının bulunmasını kolaylaştıracak bir başka ipucu idrar çıkış noktasıdır. Vulvanın üst bölümünde, klitorisin hemen altında bulunan idrar deliği, neredeyse G noktası ile aynı seviyede bulunur. G noktası idrar çıkış noktasının birkaç santimetre gerisinde, vajina üst duvarı üzerinde bulunur.

G noktası klitoris ile de ilgilidir. Cinsel birleşmede asıl haz, klitorisin uyarılması ile duyulur. Ancak G noktasının sinir ve damar paketleri açısından yoğun olması klitorisin içeriden de uyarılabileceğini gösterir. Bu anlamda, klitorisin baş kısmından geriye doğru birkaç santimetre ilerlenmesi G noktasının yeri hakkında bilgi verecektir.

G Noktası Nasıl Büyütülür

Cinsel birleşmeden daha fazla haz duymak isteyen kadınlar için G noktası büyütme işlemi, sıklıkla tercih edilir. Bazı kadınlar doğal olarak uyarılmaya daha kapalı olabilir. G noktası büyütme işlemi, kadınların cinsel birleşmeden duydukları hazzı artırmak için yapılan estetik uygulamasıdır.

G Noktası büyütme işlemindeki temel amaç, G noktası alanının daha fazla uyarılması için bölgeye yapay veya doğal dolgu malzemelerinin enjekte edilmesidir. Bu sayede penis, penetrasyon sırasında bölgeye daha kolay temas edebilmekte ve uyarılmayı sağlamaktadır. Böylece cinsel birleşme sırasında duyulan haz artırılarak kadın orgazmına ulaşmak hedeflenir.

G noktası büyütme işlemi cerrahi prosedürleri içermez. Görece kolay bir işlem olarak ofis ya da klinik ortamında yapılabilir. İşlem genellikle 20 dakika kadar sürer ve herhangi bir kesi yapılmaz. Böylece kadınlar işlemden hemen sonra günlük rutinlerine dönebilmektedir. İşlem tek başına uygulandığında lokal anestezi altında yapıldığından acı hissedilmez ve kişi müşahede altında kalmaz.

G Noktası büyütme işlemi şu adımları içerir:

  1. Kişi gerekli tetkikler yapıldıktan sonra jinekolojik muayene masasına yerleştirilir ve uygun pozisyonda beklemesi istenir.
  2. Eğer bilinmiyorsa G noktasının yeri belirlenir. Bu çoğunlukla kişinin kendi müdahalesi ile yapılır. Dolgunun uygulanacağı alan belirlenmiş olmalıdır.
  3. Hekim, kişinin işlem sırasında acı hissetmemesi için lokal anestezi uygular. Bu işlem, vulva çevresine küçük uçlu enjektörler yardımıyla anestezik maddenin uygulanmasını içerir. Çoğunlukla kayda değer bir acı hissedilmez.
  4. Daha öncesinde kişinin kendi vücudundan alınmış olan yağ dokusu bazı işlemlerden geçirilerek bölgeye uygulanması uygun hale getirilir. Eğer hyaluronik asit içerikli yapay dolgu malzemesi kullanılıyorsa, direkt olarak bölgeye uygulanır. Bu noktada, deneyimli bir hekimin seçilmesi büyük önem arz eder. Dolgu malzemelerinin miktarı ve uygulanacak bölge doğru seçilmezse işlem sonrası bazı komplikasyonlara neden olabilir
  5. Dolgu malzemelerinin enjekte edilmesinden sonra kişi gündelik rutinine geri dönebilir. Genellikle işlem sonrası 6 ila 12 saat kadar cinsel ilişkiye girilmemesi tavsiye edilir.


Her kadının g noktası var mıdır

G noktası sinir ve damar paketlerinin yoğun olduğu ve cinsel uyarıma açık bir bölgeyi ihtiva eder. Bu nedenler bölge, kadın halen canlıyken incelenemediğinden bu konuda kesin bir bilgi vermek doğru olmayacaktır. Ancak tüm kadınların G noktasına sahip olduğu düşünülmektedir. Bununla beraber uyarılma seviyeleri ve yerleri farklı olduğundan, cinsel hazzın artmasını zorlaştırabilir.

G noktası büyütme zararlı mı

G noktası büyütme, basit bir işlem gibi görünmesine karşın uzman hekimler tarafından yapılmalıdır. Diğer estetik uygulamalarında da olduğu gibi, yanlış dolgu malzemeleri ve oranları gibi etkenler uygulama sonrası komplikasyonlara neden olabilir. Ancak bu oldukça nadir görülen bir durumdur. Tüm tetkiklerin yapılması, ve uzman bir kliniğin seçilmesi son derece önemlidir.

G noktası büyütme hamileliğe engel mi

Hamilelik, sperm hücrelerin rahme düşmesinden sonra fallop tüplerine ilerlemesi ve burada yumurta hücresini döllemesi ile gerçekleşir. G noktası büyütme, hamileliğe engel değildir. İşlem, vajinanın ilk birkaç santimetrelik alanını kapsar ve rahim içi ile ilgili değildir.

G noktası büyütme kalıcı mı

G noktası büyütme kalıcı değildir. Kullanılan dolgu malzemesine göre süresi uzayabilir. Doğal dolgu malzemeleri, genellikle yapay malzemelerden daha kalıcı olmaktadır. İşlemin doğal ağlar ile yapılması için kişinin kendi vücudundan yağ dokuları alınıp, bazı işlemlerden geçirilir.

G noktası büyütme herkese yapılır mı

18 yaşını doldurmuş, gerekli tetkikler yapıldıktan sonra uygulamaya engel teşkil eden bir problemin varlığı saptanmamış ve cinsel birleşme sırasında daha fazla haz duymayı hedefleyen her kadın G noktası büyütme uygulamasına başvurabilir.


Anahtar Kelimeler: Noktası Nasıl Büyütülür?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday