meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Galatasaray, Leandro Paredes transferini bitirdi!

İtalyan medyasında yer alan habere göre; Leandro Paredes, Galatasaray ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcu, sarı-kırmızılı kulüp ile PSG'nin anlaşmayı tamamlamasını bekliyor.

Galatasaray, Leandro Paredes transferini bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonda ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Galatasaray, güçlü bir kadro kurmak istiyor.

ICARDI İÇİN ÇILGIN TEKLİF

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı kırmızılı yönetimin ilk hedefi Mauro Icardi'yi takımda tutmak istiyor ancak Arjantinli golcünün yüksek maliyeti transferi zora sokuyor. Galatasaray, bir kısmı sponsorluklardan karşılanmak şartı ile Icardi'ye yıllık 7.5 M€ teklifte bulundu. Suudi Arabistan'dan yapılan 25 milyon euro teklif ise sarı kırmızılılar için durumu oldukça zorlaştırdı. 

LEANDRO PARADES İLE ANLAŞMA TAMAM

Sponsorlarla bu işi bitirmek isteyen Galatasaray için İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray, Leandro Paredes ile yıllık 2.5 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma sağladı. Arjantinli oyuncu, Galatasaray'ın PSG ile anlaşmasını bekliyor.

TOREİRA LAZIO'YA

İtalyan gazetesi Corriere dello Sport'un haberien göre; Paredes'in gelişiyle Urugaylı orta saha Lucas Torreira da Lazio'ya transfer olabilir. Laizo teknik direktörü Sarri tam 2 yıldır onu istiyor.


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı