Tarih: 15.08.2023 14:19

Galatasaray NK Olimpija'ya Yenilirse Ne Olur?

Facebook Twitter Linked-in

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında sarı kırmızılı takım sahasında NK Olimpija takımını ağırlıyor. Zorlu mücadele Rams Park Stadı'nda oynanacak. On binlerce kişi tribünde takımlarını destekleyecek. Zorlu mücadele öncesi Galatasaray'da Icardi ve Zaha'nın da sahada olması bekleniyor. Oldukça heyecanlı geçmesi beklenen maçta olası sonuçlar da şimdiden taraftarlar tarafından merak ediliyor. UEFA deplasman gol kuralını kaldırmasının ardından taraftalar ikinci maçta hangi skorla hangi takımın eleneceğini sorguluyor. 

GALATASARAY NK OLİMPİJA'YA YENİLİRSE NE OLUR?

Galatasaray ilk maçta rakibini 3-0 yenmişti. Dolayısıyla Galatasaray 2-0 ve altında mağlubiyetlerde tur atlayan takım olacak. Ancak 3-0 yenilgi olması duurmda maç uzatmalara gidecek. Galatasaray'ın elenme ihtimali oldukça zayıf. Temsilcimiz Galatasaray 4 farklı yenilirse rakibine elenmiş olur.

OLİMPİJA LJUBLJANA GALATASARAY'I YENERSE HANGİ TAKIM TUR ATLAR?

3-0 kazanan sarı-kırmızılı ekip 2 ve daha az farklı yenilse bile tur atlayan taraf olacak. İlk maçta temsilcimiz Sloven takımını 3-0 yenmişti. 

OLİMPİJA 3 FARKLI KAZANIRSA NE OLUR?

Olimpija Ljubljana'nın 3 farklı kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Daha farklı Olimpija Ljubljana galibiyetlerinde ise sarı-kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'de yoluna devam edecek.

PLAY OFF MAÇLARI NE ZAMAN?

Play off karşılaşmaları 22/23 Ağustos ve 29/30 Ağustos tarihlerinde oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —