Galatasaray rekortmen golcüsü ve Faslı yıldızının golleriyle güldü
Ziyech, 43'te Sarı-Kırmızılı forma ile ilk golünü kutladı. 50'de Icardi penaltıdan avladı ve ligde 12 maç üst üste gol atmayı başararak tarihe geçti. Dubois ise skoru belirleyen isim oldu.
NELSSON'A İZİN VERİLDİ
Sarı-kırmızılıların 24 yaşındaki Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson, izinli olduğu için maç kadrosunda yer almadı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbolcumuz Victor Nelsson, hamile olan kız arkadaşının bu sabah başlayan acil doğum riski nedeniyle yanında olmak için izinli olarak maç kadrosunda yer almamıştır."
NEREDE OYNADIĞIM FARK ETMEZ
Mostafa Mohamed'den bu yana G.Saray formasıyla ilk iki lig maçında da katkı veren ilk oyuncu olan Ziyech (1 gol, 1 asist) maçın ardından şunları söyledi: "Bugün 10 numarada oynadım ama benim için fark etmez. Sahada keyif aldığım sürece sıkıntı yok. Sağ kanatta da oynarım, forvet arkasında da.
Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
rekortmen
golcüsü
Faslı
yıldızının
golleriyle
güldü
Bilecikli öğrencilerden spor dalında şampiyonluk başarısı

Bilecik’te Yaşlılara Saygı Haftası’nda ‘Salçalı Ekmek’ keyfi
Adana’da bitmeyen inşaat mağdurları müteahhidin önünde eylem yaptı
Söke’de Orman Haftası’nda fidanlar toprakla buluştu
Mersin’de el emeği ürünler Afrika’ya su kuyusu oldu
Eskişehir’de sporun yıldızları ödüllerini aldı
Zonguldak’ta yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor
Akbank Yönetim Kurulu’nda kadın temsili yüzde 40’a yükseldi
Diyarbakır’da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı
Bakan Kurum, BM’de COP31 ve Sıfır Atık vizyonunu tanıtacak
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
