Tarih: 30.06.2023 14:40

Galatasaray'a Rekor Gelir!

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken sarı-kırmızılı kulübün, son bir ayda kasası doldu taştı. 

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, TFF'den başarı primi ve yayın gelirleri ile toplam 194 milyon TL aldı. Ayrıca yeni sezon kombineleri tükendi. Localar ve VIP koltuk satışlarıyla 40 bin barajına ulaşıldı. 400 milyon TL kazanıldı.

REKOR CİRO

Fenerbahçe derbisinde satışa çıkan yeni sezon formaları tükendi. GS Store'lar son dönemde 100 milyon TL'ye yakın rekor ciro yaptı. Nantes'a satılan Mohamed'den 5 milyon 750 bin Euro geldi.

MEVCUT ANLAŞMA REVİZE EDİLDİ

Sağlık sponsoru değişti ve Medicana ile yıllık 32 milyon TL'ye anlaşma imzalandı. Formaya göğüs reklamı veren SIXT rent a car'ın, 50 milyon TL olan mevcut anlaşması 100 milyon TL'nin çok üzerinde gelir getirecek şekilde revize edildi.

RAMS GLOBAL İLE EL SIKIŞILDI

Ali Sami Yen Spor Kompleksi için Kazakistan'da önemli inşaat yatırımlarında bulunan Rams Global ile el sıkışıldı. Aslantepe'ye ismini verecek Rams ile 5 yıllık anlaşma imzalandı. Rams Stadyumu, G.Saray'a her sezon 7.5 milyon Euro kazandıracak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —