Tarih: 25.08.2024 10:22

Ganita Akşamları'nda Karadeniz Ezgileri: Sinan Yılmaz ve Cengiz Çoban Konser Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ganita Akşamları etkinliğinde Karadeniz müziğinin sevilen isimleri Sinan Yılmaz ve Cengiz Çoban sahne aldı. Konser, Ganita’da yüzlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Unutulmaz Bir Gece

Sinan Yılmaz’ın enerjik sahne performansı ve Cengiz Çoban’ın yöresel türkülerle renk kattığı etkinlik, katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı. Şarkıların ritmine ayak uyduran vatandaşlar, gece boyunca eğlencenin tadını çıkardı.

Etkinlikler Devam Ediyor

Ganita Akşamları, bu akşam (24 Ağustos Cumartesi) saat 20.00’da Şule Kaygusuz konseri ile devam edecek. Ayrıca etkinlik kapsamında, nostalji yaşatan sinema gösterimleri de sürüyor. 25 Ağustos Pazar saat 20.00’da Türk sinema tarihinin efsane isimlerinden Kemal Sunal’ın başrol oynadığı “Postacı” filmi Ganita Faroz sahilinde gösterilecek. 27 Ağustos Salı saat 20.00’da ise İsmail Kansız, Ahmet Taş ve Sebahattin Saruhan’ın katılımıyla söyleşi programı düzenlenecek.

Vatandaşlara Davet

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bu etkinliklerle şehrimizin kültürel çeşitliliğini ve sosyal yaşantısını desteklemeyi hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Ganita Akşamları'na davet ediyoruz. Kültürel etkinliklerimizi sürdürmeye ve şehrimizin sosyal dinamizmini artırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —