Tarih: 22.06.2023 11:31

Gedson Fernandes İçin Beşiktaş'a Dudak Uçuklatan Teklif!

Facebook Twitter Linked-in

Geride bıraktığımız Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan ve gelecek sezon ülkemizi Avrupa Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ta gözler transfer çalışmalarına çevrildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında yer alan orta sahanın dinamosu Gedson Fernandes için Beşiktaş'a dudak uçuklatan bir teklif yapıldı.

Transferin gözdelerinden olan Gedson Fernandes için Fransızlar devreye girdi. Napoli'nin de yakından takip ettiği Portekizli futbolcu için Fransız ekibi Rennes, siyah-beyazlıların kapısını çaldı.

FERNANDES İÇİN ÇILGIN RAKAM

Rennes, Gedson Fernandes'in transferi için 20 Milyon euro seviyesinde bir rakamla Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Ancak siyah-beyazlılar 30 Milyon euro talep etti. 

30 MİLYON EURO'DAN AŞAĞISI OLMAZ

Portekizli furtbolcudan elde edeceği bonservis gelirinin yarısını Benfica'ya verecek olan Beşiktaş'ın bu sebepten dolayı Gedson Fernandes'i 30 milyon Euro'nun altına bırakmak istemediği aktarıldı.

36 MAÇTA 3 GOL 7 ASİST

Beşiktaş'la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernandes, bu sezon ligde ve kupada 36 maça çıkarken 3 gol, 7 asistlik katkı verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —