Tarih: 12.09.2023 08:31

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temurci: Emeklilerin mağduriyeti giderilecek

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Rize'de bir dizi ziyarette bulundu. Temurci, basın açıklaması sonrasında emeklilerin sorunlarına değindi.

Temurci, "Emeklilerin mağduriyetini gidermek için yasal düzenleme yapılması gerektiğini" söyledi. Temurci, "Muhalefet içindeki çok sessizliği Tayyip Bey gördü çıkıp ne dedi; Her kese zam yapıldı, bu emeklere bir şey yapılmaması doğru değil dedi. Tayyip Bey zaman zaman muhalefet görevinde de soyunmuş oldu. Ben inanıyorum ki, yakında meclis açılacak bu emeklilerin mağduriyeti olan, özellikle kök maaş 7.500 TL üzerine çıkamayalar konusunda, yasal bir düzenleme yapılıp, yerel seçimlerinde yaklaşması ile bu düzenleme hızlanacaktır" dedi.

Temurci'nin basınla buluşmasına, Gelecek Partisi İl Başkanı Osman Civelek, Gelecek Partisi Merkez ilçe Başkanı Levent Balcı, millet ittifakı Rize 3. sıra adayı Muhammed yıldız, Saadet Partisi GİK üyesi Hasan Uzun ve partililer katıldı.

Temurci'nin açıklamaları şöyle:

Temurci'nin açıklamaları, emeklilerin sorunlarına dikkat çekmesi açısından önemli. Emekli maaşları, enflasyon karşısında hızla eriyen bir değer haline geldi. Emeklilerin mağduriyetini gidermek için yasal bir düzenleme yapılması gerekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —