meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Genç Anne, İstanbul'da Kendini 11. Katından Atarak İntihar Etti

İstanbul'un Ümraniye İlçesi'nde yaşayan 29 yaşındaki genç anne Tuğba Şahin, psikolojik sıkıntılarının etkisi altında, yaşadığı apartmanın 11. katından atlayarak yaşamına son verdi.

Genç Anne, İstanbul

Şahin, bir süre önce evlenerek İstanbul'a taşınmış ve 8 aylık bir bebeği bulunuyordu. Bebeğin doğumunun ardından psikolojik tedavi görmeye başlayan genç anne, ne yazık ki çaresizlik hissi ile karşı karşıya kaldı.

İntihar haberi, Ümraniye'deki apartmanın sessiz sakin mahallesinde büyük bir üzüntü yarattı. Şahin'in cenazesi, Hendek'in Hallaç Mahallesi'nde bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Olayın ardından ailesi ve yakınları büyük bir şok yaşarken, toplum genelinde intiharın önlenmesi ve psikolojik destek hizmetlerinin önemi bir kez daha vurgulandı.

Tuğba Şahin'in trajik ölümü, psikolojik sorunlarla mücadele eden bireylere yardım elini uzatma çağrısını bir kez daha yükseltti. Uzmanlar, psikolojik sorunların görmezden gelinmemesi ve gerekli yardımın zamanında alınması gerektiğini vurguluyor.


1

Ak Parti İstişare Toplantısı'nda Arhavi Projeleri Değerlendirildi

2

Artvin Spor Lisesi Yeni Öğrencilerini Seçti

3

Kafkasör 2024: Kültür ve Sanatla Dolu İlk Gün Programı

4

Artvin’de 43. Kafkasör Festivali Heyecanı Başlıyor: Başkan Erdem’den Açıklamalar

5

Bayburt Fen Lisesi'nde Yaz Dönemi DYK ve Yaz Okulları'na Yoğun İlgi