Tarih: 25.06.2023 11:27

Giresun'da Erzurum rüzgarı!

Facebook Twitter Linked-in

Giresun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup yarışmalarında Erzurum Atletizm takımları Erkeklerde birinci olurken, Kızlarda ikinci olarak  şampiyonayı tamamladı.

Erzurumlu atletler Karadeniz’de dalgalandı. 20-21 Haziran 2023 tarihleri arasında Giresun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup yarışmalarında Erzurum Atletizm takımları Erkekler branşında 1. olurken, Kızlar da ise 2.olarak şampiyonayı başarıyla sonuçlandırdı. Atletlerden gelen başarılı sonuçlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Spor Kulübü ve Aşkale Belediyespor camiasında mutluluk yaşattı.

Erzincan’da yarı finallerde yarışacaklar

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı kazanan Erzurum ekibini ve antrenörleri tebrik etti.

Öztürk, “Erzincan’da yapılacak olan yarı final yarışmalarına katılma hakkı kazanan takımlarımız aynı başarı ve performansı finallerde de göstermek için çalışmalarına ve antrenmanlarını aralıksız devam ettireceklerine inanıyorum. Bu güzel başarıda katkısı bulunan tüm idareci, Antrenör ve sporcularımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Aşkale Belediyespor 1. Lig kürsüsünde

Giresun’da yapılan Grup müsabakalarında Antrenör Elif Eyüp nezaretindeki Aşkale Belediyespor kulübünde  erkek sporcuları takım halinde birinci olarak yarı finallere yükselme hakkı kazanırken, kız üçüncülük sevinci yaşadı.

HABER: MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —