meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Görele Belediyesi, Sayfiye Mahallesi'nde 'Kesintisiz Yürüyüş Yolu' Projesini Sürdürüyor

Görele Belediyesi, halkın sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi ve doğayla iç içe vakit geçirebilmesi için önemli bir projeye imza atıyor. Sayfiye Mahallesi Sabri Öner Sokağı'nda başlatılan 'Kesintisiz Yürüyüş Yolu' projesi, hızla ile

Görele Belediyesi, Sayfiye Mahallesi

Görele Belediyesi, halkın sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi ve doğayla iç içe vakit geçirebilmesi için önemli bir projeye imza atıyor. Sayfiye Mahallesi Sabri Öner Sokağı'nda başlatılan 'Kesintisiz Yürüyüş Yolu' projesi, hızla ilerliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, halk Kumyalı Mahallesi'nden Manasur Mesire alanına kadar kesintisiz bir yürüyüş deneyimi yaşayacak.

Görele Belediyesi'nin önceliklerinden biri olan sağlıklı yaşamı teşvik etmek için başlatılan 'Kesintisiz Yürüyüş Yolu' projesi, Sayfiye Mahallesi'nde hızla devam ediyor. Yürüyüş yolu, geniş bir alanda düzenlenerek, halkın rahatlıkla yürüyebileceği, koşu yapabileceği ve doğayla iç içe zaman geçirebileceği bir alan oluşturuluyor. Proje tamamlandığında, halk kıyı şeridinde yürümek ve doğanın tadını çıkarmak için bu güzel rotayı kullanabilecek.

Yürüyüş yolunun tamamlanmasıyla birlikte, Belediye tarafından oturma bankları da yerleştiriliyor. Bu sayede halk, yürüyüş sırasında dinlenme ve çevrenin keyfini çıkarma imkanına sahip olacak. Banklar, dere manzarasına karşı oturarak dinlenme ve seyir imkanı sunacak. Böylece, vatandaşlar hem bedensel aktivitelerini gerçekleştirirken hem de doğanın güzelliklerini izlerken keyifli bir deneyim yaşayabilecek.

Görele Belediye Başkanı ve yetkililer, projenin tamamlanmasıyla birlikte halkın kesintisiz bir yürüyüş deneyimi yaşayacağını ve doğayla daha fazla iç içe olabileceklerini belirtiyor. Ayrıca, vatandaşlara sağlıklı yaşamı teşvik etmenin ve halkın dinlenme ihtiyaçlarını karşılamanın önemine vurgu yapıyorlar.

HABER MERKEZİ


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı