Tarih: 30.07.2023 09:57

Görkemli nikah merasimiyle dünya evine girdi

Facebook Twitter Linked-in

Zehra-Cavit Özcan ailesinin yakışıklı oğulları gazeteci Selahattin Özcan ile Memnune-Kamil Benli ailesinin güzel kızları Pınar Benli, bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. 

Zorlu Grand Hotel’de çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı törenle gerçekleştirilen nikah merasimini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıyarken, çiftin şahitliklerini ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı M.Sait Gürsoy, Şalpazarı Belediye  Başkanı Refik Kurukız, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Trabzon Sağlık İl Müdürü Dr.Hakan Usta, Son Nokta Gazetesi Sahibi, iş insanı Selahattin Bahadır, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve TGC Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu yaptılar. 

Nikah akdinin tamamlanıp imzaların atılması ile bir ömür mutluluğa ‘EVET’ diyen çift, takı merasiminin ardından tebrikleri kabul etti. Bizlerde Özcan ve Benli ailelerini tebrik ediyor, meslektaşımız Selahattin ve Pınar’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —