Tarih: 07.06.2023 17:03

Gram altın rekor kırdı! İşte altın fiyatlarında beklenen rakam: 8.790 liradan seviyelerinde satılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Altın güne yüksek perdeden giriş yaparak piyasaları adeta salladı. Güne hızlı bir giriş yapan Dolar altın piyasalarını yukarı yönde etkiledi. Gram altın, şu anda 1459 Türk Lirası seviyesinde işlem görüyor, bu da yatırımcıların altına olan talebinin devam ettiğini ve değer kazanmasının sürdüğünü gösteriyor.

ÇEYREK ALTIN 2388 LİRA

Güne hızlı bir giriş yapan altın piyasasında bu yükselişe paralel olarak, Çeyrek altın 2.388 Türk Lirası ve Cumhuriyet altını ise 9.597 Türk Lirası seviyelerinde alıcı buluyor. Bu değerler, altın fiyatlarının Türk Lirası karşısında yüksek seyrini sürdürdüğünü ve değerli metale olan talebin hala güçlü olduğunu gösteriyor.

En güvenli yatırım aracı olarak altın yatırımcı tarafıdan kabul ediliyor. Ekonomik belirsizlikler, dalgalanmalar ve para birimlerindeki değer kayıpları, yatırımcıların altına yönelmesine neden oluyor. Gram altındaki rekor seviyeler, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmek ve gelecekteki belirsizliklere karşı korunma sağlamak amacıyla altına olan ilgilerini artırıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —