meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Gram Altın o tarihte uçuşa geçecek! 2 bin lira olacağı tarih açıklandı

Altın fiyatları son günlerde yükselişini sürdürürken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'den ons ve gram altın hakkında çarpıcı açıklama geldi. Yıldırımtürk, altının uçuşa geçeceği tarihi duyurdu.

Gram Altın o tarihte uçuşa geçecek! 2 bin lira olacağı tarih açıklandı

Türkiye'de en çok kazandıran yatırım aracı olan altın yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları son dönemde yeniden yükselişe geçerken altın yatırımı yapan vatandaşların yüzünü güldürdü.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının uçuşa geçeceği tarihi açıklayarak gram altın için en yüksek rakamı söyledi. YouTube'da Nasıl Bir Ekonomi kanalında konuşan Mehmet Ali Yıldırımtürk önemli açıklamalar yaptı.

Ons altında 1985 doların önemli olduğunu ve bu seviyenin geçilmesi durumunda ons altının 2 bin doların üzerinde olmaya devam edeceğini açıklayan Yıldırımtürk, "Altının dış piyasada biraz daha güçlü görünümü bundan sonra kendini gösterecek gibi düşünüyorum." dedi.
Altının güven verici olduğu için önünün açık olacağını kaydeden Yıldırımtürk kısa vadede ons altının 2075 - 2150 dolar seviyelerine doğru gideceğini tahmin ettiğini belirtti.

YouTube'da Nasıl Bir Ekonomi kanalında konuşan Yıldırımtürk gram altın hakkında ise, "1860 lira olan gram altının 1900 - 2 bin TL seviyelerini sene sonunda görmesi mümkün gibi görünüyor." diye konuştu.


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi