Tarih: 17.08.2023 14:49

Güncel Buğday ve Arpa Alım Fiyatları Açıklandı!

Facebook Twitter Linked-in

Buğday ve arpa alım fiyatları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kayıt altına alınmaya devam ediyor. Güncel buğday ve arpa alım fiyatlarında görülen değişimler listelerde dalgalanmalara neden oldu. Belirli hububat ürünleri zam alarak karşımıza çıkarken, diğer çeşit buğday ve arpalar ise indirimler aldı. Buğday ve arpa alım fiyatlarında hububat çeşidine göre fiyat değişimleri uygulandı.

BUĞDAY VE ARPA FİYATLARINDA DALGALANMA

Güncel buğday ve arpa alım fiyatlarında dalgalı grafikler yeniden kendini gösterdi. Belirli bir aralıkta işlem görse de genel olarak artışını sürdüren buğday ve arpa çeşitleri için güncel alım fiyatları açıklandı. TOBB tarafından açıklanan listelerde yer alan güncel fiyatlar buğday ve arpa alımında etkili oldu. Güncel buğday ve arpa alım fiyatları aldıkları değişimler ile TOBB tarafından listelendi.

Listelerde belirli hububat çeşitleri zamlar aldı, diğerleri ise düşüşe geçti. Güncel fiyatlar ile işlemler başladı. Buğday ve arpa alımında dalgalı grafikler çiftçi için belirsizliği beraberinde getirdi. Grafiklerin ardından buğday ve arpa alımında güncel fiyatların ne kadar olacağı henüz bilinmiyor.

GÜNCEL TOBB BUĞDAY VE ARPA ALIM FİYATLARI

BEYAZ ARPA

YEMLİK ARPA

EKMEKLİK BEYAZ SERT ANADOLU BUĞDAYI

EKMEKLİK KIRMIZI SERT BUĞDAY

DİĞER KIRMIZI BUĞDAY

EKMEKLİK BEYAZ YUMUŞAK BUĞDAY

EKMEKLİK KIRMIZI YARI SERT BUĞDAY

YEMLİK BEYAZ BUĞDAY

YEMLİK KIRMIZI BUĞDAY




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —