Tarih: 14.02.2023 15:32

Güneş Lekeleri Nasıl Geçer? Güneş Lekelerini Geçirmek İçin Doğal Çözüm Önerileri!

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle 12-15.00 saatleri arasında güneş ışınlarının cildimizle direk teması yüzünden cildimizde beliren bu lekeler, ilerleyen süreçte her ne kadar güneş lekesi giderici krem kullansak bile cildimize yerleşebiliyor.

Son zamanlarda birtakım operasyonlar dahilinde güneş lekelerinden kurtulabilmemizin farklı yolları olsa bile maalesef ki hepimizin bu operasyona ayırabilecek yeterli bütçesi olmayabiliyor.

Güneş lekeleri için maske tariflerimizi sizlerle paylaşmaya çalışacağımız bu yazımızda son derece etkili olan maskeleri sizlerin bilgisine sunmayı amaçlıyoruz.

Bu maske tariflerimiz sayesinde sizler de cildinizde giderek daha da geniş bir alan kaplamayı başaran lekelerinizden kurtulabilirsiniz.

İşte, en kısa zamanda denemenizi önerdiğimiz maske tariflerimiz:

Güneş Lekeleri İçin Maskeler

Güneş lekeleri nasıl geçer sorusu güneş lekelerinden kurtulmak isteyenler için cevaplamaya çalışacağım. Güneş lekelerinden kurtulmak için en etkili maske tarifleri yazımızda.

Karbonat maskesi:

Ciltte akne ve sivilce oluşumunu önleyen karbonat, bir yandan da cildimizi lekelerden arındırıyor. Güneş lekelerinin kötü görünümünü hafifleten karbonat maskesi, beyazlatıcı özelliği sayesinde koyu kahve güneş lekelerini gideriyor.

Cilt ton renginizi en az birkaç ton açmak adına da karbonat maskesini hemen deneyebilirsiniz.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

Bal maskesi:

Özellikle kuru ciltleri nemlendiren ve cildin daha ışıltılı ve parlak görünmesini sağlayan bal maskesi, güneş lekelerine de oldukça iyi geliyor.

Cildi yenileyen bal maskesi, güneş lekelerinin yanı sıra diğer leke türlerinin de görünümünü iyileştiriyor.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

Güneş Lekeleri İçin Maske Nasıl Yapılır

Patates Maskesi:

Tam anlamıyla vitamin ve mineral deposu olan patates maskesi, aynı zamanda cilt lekeleri ile de mücadele ediyor. Üstelik evimizde bulunan malzemelerle kolaylıkla hazırlayabileceğimiz bu maske, etkilerini kısa bir sürede göstermeye başlıyor.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

Limon maskesi:

Etkili bir güneş lekeleri için maske tarifi olan limon maskesi, doğal bir anti-bakteriyel olarak cildi bakteri ve mikroplardan arındırıyor. Bileşenlerindeki C vitamini sayesinde cildi beslemenin yanı sıra ciltte hücre yenilenmesini teşvik ediyor.

Bileşenlerindeki sitrik asit sayesinde ciltteki güneş lekelerini adeta yok ediyor.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

 

Güneş Lekeleri İçin Maske Tarifi

Maydanoz Maskesi:

Bol miktarda beta-karoten ve A vitamini içeren maydanoz maskesi, cildi onarıyor ve güneş lekelerini gideriyor.

Aynı zamanda göz altı ve çevresinde oluşan morluk oluşumunu da en aza indirgiyor.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

Pirinç suyu Maskesi

Uzakdoğulu kadınların en önemli güzellik iksirleri arasında yer alan ve cildi beyazlatan pirinç suyu maskesi, içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde güneş leke izlerini de geçiriyor.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

Güneş Lekeleri İçin Doğal Maske

Semizotu Maskesi:

Salata şeklinde tüketildiğinde kanser ve kalp hastalıkları başta olmak üzere pek çok hastalığa karşı koruma sağlayan semizotu; maske şeklinde cilde uygulandığında cilt lekelerini azaltıcı bir etki gösteriyor.

Malzemeler:

Hazırlanışı:

Bu yazımızda cilt lekeleri için maske tariflerimizi sizlerle paylaşmaya çalıştık. Doğanın ve bitkilerin şifa dağıtan özelliğinden sizler de yararlanmak için en yakın zamanda bu tariflerimizi denemeye koyulmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —