Rize’nin Güneysu ilçesinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlenen karne dağıtım töreni, Adacami İlköğretim Okulu’nda coşkuyla gerçekleştirildi. Törene Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Belediye Başkanı Rıfat Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Külünk, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Başkanı Selçuk Beşikçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaymakam Yelek ve Belediye Başkanı Özer, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini kendi elleriyle takdim etti. Kaymakam Yelek, öğrencilere tatilde dinlenmeleri, eksik konuları tekrar etmeleri, kitap okumayı ihmal etmemeleri ve keyifli zaman geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Ayrıca öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi tatiller dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Rıfat Özer ise törende yaptığı konuşmada, "Eğitim-öğretim yılı yarıyıl karne sevincini öğrencilerimizle birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm öğrencilerimize ve onların yetişmesinde büyük emekleri olan kıymetli öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Çocuklar, tatilde aileniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirin, dinlenin ve bol bol kitap okumayı unutmayın" ifadelerini kullandı.
Tören, öğrenci ve velilerin mutluluğuyla sona erdi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte, katılımcılar çocukların başarılarına ortak olarak desteklerini ifade etti.