Tarih: 26.07.2024 15:29

Haçkalı Hoca Anılacak: Geleneksel Anma Programı 28 Temmuz’da

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon’un Düzköy ilçesinde, Haçka Yaylası’nda bu yıl 27. kez düzenlenecek olan Geleneksel Haçkalı Hoca Anma Programı için hazırlıklar hızla devam ediyor. Etkinlik, 28 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de başlayacak ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ile Düzköy İlçe Müftülüğü iş birliğinde gerçekleştirilecek.

Katılım göstermek isteyen vatandaşlar için, Trabzon’un Moloz mevkiindeki sahil peron başlangıç durağından sabah saat 09.00’da hareket edecek otobüsler hizmet verecek. Anma programına katılmak isteyenler, otobüs biletlerini 26 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ana hizmet binasında bulunan TULAŞ A.Ş. kart kişiselleştirme merkezinden; cumartesi gün boyu ve pazar günü hareket saatine kadar ise sahil peron başlangıç durağından temin edebilecekler. Gidiş-dönüş ücreti 90 TL olarak belirlenmiş durumda.

Yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlik, Haçkalı Hoca’nın anısını yaşatmak ve yöresel kültürü yaşatmak amacıyla düzenleniyor. Tüm Trabzonlular ve ziyaretçiler bu anlamlı etkinliğe davet ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —