Tarih: 15.05.2023 14:06

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'in son paylaşımına yorum yağdı!

Facebook Twitter Linked-in

Hadise

Ünlü şarkıcı Hadise 5 ay süren evliliğindeki krizler nedeniyle iş insanı Mehmet Dinçerler'den ayrılmış ve ikili hakkında birden fazla iddia ortaya atılmıştı.

Hadise

İddiaya göre evlilikteki krizin nedeninin, Dinçerler'in çocuk istemesine rağmen Hadisenin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya henüz sıcak bakmaması olduğu konuşulmuştu. Hatta annelerinin çifti barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği bile iddia edilmişti.

Hadise

Boşanma davasında, 'Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum' iddiasında bulunan Hadise 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde evliliğini bitirmişti. 

Hadise

Öte yandan olay boşanmayla ilgili Mehmet Dinçerler ve ailesinin, Hadise'nin meslektaşı Murda'ya sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı da konuşulmuştu.

Hadise

Hadise'nin eski eşi olarak magazin basınında sık sık adından söz ettiren Mehmet Dinçerler Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti.

Hadise

Mehmet Dinçerler ailesiyle yaptığı paylaşımda, 'Anneler Günü'nüz kutlu olsun annelerimiz' notunu düştü. Dinçerler'in paylaşımına sosyal medyada, 'Ne güzel bir aile' yorumları yağdı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —