Tarih: 19.08.2024 09:41

Hafızlık İcazet Merasimi: Çaykara’da Kur'an'ın Muhafızlarına Ödüller Takdim Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Çaykara İlçesi Müftülüğüne bağlı Ulucami ve Akdoğan-Soğanlı Mahalleleri Kız Kur'an Kursları tarafından organize edilen "Hafızlık İcazet Merasimi Programı" büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

Programda, İl Müftüsü Selami Aydın, İlçe Kaymakamı Gürdal Erbek, İlçe Müftüsü Fatih Karakıla, Hayrat İlçe Müftüsü Vahit Şenocak, Dernekpazarı İlçe Müftüsü Fikret Turan, kurs yöneticileri ve öğreticilerinin yanı sıra öğrencilerin velileri ve vatandaşlar da yer aldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Selami Aydın, hafızlığın önemine vurgu yaparak, Kur'an-ı Kerim’in sadece ezberlenmesinin değil, hayat boyu yaşanmasının ve korunmasının da gerekliliğine dikkat çekti.

Törenin ardından hafızlara taçları giydirilerek hediyeleri takdim edildi. İlçe Müftüsü Fatih Karakıla, öğrencilere, değerli velilere, kurs yönetimine ve hafızlık hocalarına teşekkür ederek programı sonlandırdı.

Çaykara İlçe Müftülüğü, sosyal medya hesabından programla ilgili şu mesajı paylaştı: “Rabbim Kur'an-ı gönlümüze nakşedip, hayatımızın her alanında Kerim Kitabımızı rehber edinebilmeyi bizlere nasip eylesin. Amin.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —