Hasan Arat kaç yaşında? Hasan Arat kimdir, nerelidir?

Beşiktaş Kulübünde başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni gerçekleştirildi. Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi'nde yapılan törende Hasan Arat, mazbatasını divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk ile Di

BİYOGRAFİ 6.12.2023 10:21:00 0
Hasan Arat kaç yaşında? Hasan Arat kimdir, nerelidir?

Beşiktaş Kulübünde başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni gerçekleştirildi. Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi'nde yapılan törende Hasan Arat, mazbatasını divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk ile Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar'dan aldı. Peki, Hasan Arat kimdir, nerelidir? Hasan Arat kaç yaşında?

Hasan Arat, Serdal Adalı karşısında çıktığı yarışı kazandı. Tüm sandıklarda lider gelerek Beşiktaş'ın 35'inci başkanı oldu. Beşiktaş Kulübünde başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni bugün gerçekleştirildi. Peki, Hasan Arat kimdir, nerelidir? Hasan Arat kaç yaşında?

HASAN ARAT KAÇ YAŞINDADIR?

27 Eylül 1959 doğumlu Hasan Arat, 64 yaşındadır.

HASAN ARAT KİMDİR?

İş insanı ve eski profesyonel basketbolcu olan Hasan Arat, İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapma teklifinin liderliğini yaptı. 2020 Adaylıklarının ardından Avrupa Olimpiyat Komiteleri İcra Komitesi üyeliğine seçildi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Pazarlama Komisyonu üyeliğine atandı. 2021'de yapılan seçimle, 50 ülkeden 41 temsilcinin oyunu alarak yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

BASKETBOL KARİYERİ

Hasan Arat 7 yıl boyunca profesyonel basketbol oynadı. Kariyerine Adana Demirspor'da başladı. 1975'te Fenerbahçe basketbol yıldız takımında, sonra 1977-1981 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 5 yıl forma giydi. 1982-84 yılları arasında Galatasaray'da forma giydi. Arat'ın forması, Akatlar Spor Kompleksi'nin müzesinde yer almaktadır.


İŞ HAYATI

Arat, çok yönlü bir gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi olan Novo Invest'in ortağı ve yönetim kurulu başkanı, Londra ve İstanbul merkezli bağımsız bir Kurumsal Finansman ve M&A danışmanlık firması olan Dome Group'un kurucusu ve ortağı ve Türkiye'nin en büyük perakende grubu Beymen'in Yönetim Kurulu başkan yardımcısıdır.

Arat, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliği, FIBA Holding Yönetim Kurulu üyeliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni (TOBB) temsilen Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNTWO) Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu başkan yardımcılığı, Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu (IAF) eski başkanı ve mevcut İcra Konseyi ve Yönetim Kurulu üyeliği gibi çeşitli iş pozisyonlarında görev yapmaktadır.

Arat, 1996 yılında Ekonomist dergisi, Türkiye Milli Prodüktivite Merkezi ve Dünya Gazetesi tarafından 'Yılın İşadamı' ödülüne layık görüldü. 24 Ocak 2023'te Polonya'da düzenlenen Golden Mongoose 12. Uluslararası Spor Töreni'nde "uluslararası dostluğun güçlendirilmesine" yaptığı katkılarından dolayı Onur Madalyası verildi.

SPOR YÖNETİCİLİĞİ

Arat, 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkan yardımcılığını yaptı.3 Aralık 2023'te düzenlenen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağanüstü Kongresi'nde Serdal Adalı ile yarıştı ve 35. Beşiktaş JK Başkanı oldu.

KİŞİSEL HAYATI

Eşi Simin Arat ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır ve Ali adında bir oğlu ve Zeynep adında bir kızı vardır.


Anahtar Kelimeler: Hasan yaşında? Hasan kimdir nerelidir?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.4° / 12.2°

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak