meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Hatay Depreminden Nereler Etkilendi? Polis Evi, Havalimanı ve Hastane Yıkıldı mı?

Hatay Havalimanı, hastane ve polis binasının depremde yıkılıp yıkılmadığını merak ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Hatay'da büyük hasar meydana geldi. Hatay Havalimanı, hastane ve polis binas?

Hatay Depreminden Nereler Etkilendi? Polis Evi, Havalimanı ve Hastane Yıkıldı mı?

Hatay Havalimanı, hastane ve polis evi depremde yıkıldı mı merak ediliyor. Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem sonucu kentte yıkılan binalar bulunduğunu belirterek son durumu açıkladı. Hatay Havalimanı, hastane ve polis evi depremde yıkıldı mı gündeme geliyor. Hatay Havalimanı, hastane ve polis evi depremde yıkıldı mı? Detaylar haberimizdedir…

HATAY HASTANE VE POLİS EVİ DEPREMDE YIKILDI MI?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4'lük deprem nedeniyle 10 ilimizde birçok bina hasar gördü, 76 vatandaşımız hayatını kaybetti. Sarsıntının derinden hissedildiği Hatay'da da durum ciddiyetini koruyor. Vali Rahmi Doğan, 'İskenderun ve Antakya'da hastaneler ile polis evi yıkıldı. Hayatını kaybedenler var, çok sayıda da yaralımız var.' dedi.

İskenderun ve Antakya'da devlet hastaneleri ile polisevinin yıkıldığını belirten Doğan, şunları kaydetti: 'Antakya ve Kırıkhan'da yıkık binalar var. İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı. Vatandaşların oturduğu binalarda yıkıntılar var. Şu anda jandarmanın bahçesine bir karargah kurduk, bütün birimleri buraya topladık. Elimizdeki imkanlarla oralara müdahale etmeye çalışıyoruz. Havaalanı pistinde biraz sıkıntı var, uçakların inmesinde problem yaşanıyor. Mevcut imkanlarımızla faaliyetleri koordine ediyoruz. Hayatını kaybedenler var, çok sayıda da yaralımız var.


1

Rizespor Gaich İçin San Lorenzo İle Yarışıyor

2

CHP RİZE İL BAŞKANI DENİZ: "MADIMAK HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK, UNUTTURULMAYACAKTIR"

3

Çayeli Kaymakamı değişti: Çayeli'nin yeni Kaymakam kim oldu?

4

Pazar ve Yüksekova İlçelerinde Kaymakam Atamaları

5

Fahrettin Koca'nın yerine yeni Sağlık Bakanı Rizeli Kemal Memişoğlu oldu