Tarih: 04.12.2023 19:49

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

Facebook Twitter Linked-in

Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulu tarafından düzenlenen programa katıldı.
Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulu tarafından düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, Şube Müdürümüz Fikret Solak, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda, öğrencilerin hazırladığı şiirler, şarkılar, skeçler ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Gösteriler, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, programda yaptığı konuşmada, engelli bireylerin topluma kazandırılması ve hayata katılımlarının sağlanması için her türlü desteğin verileceğini söyledi. Tüfekçi, "Engellilerimiz, bizim bir parçamızdır. Onların hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

Programın sonunda, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —