meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Her düğünde aynı korkuyu yaşıyorlar!

Sapanca İlçesi Kırkpınar Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunun yanındaki sitede yaşayan vatandaşlar, düğünlerde atılan kurşunların ev ve araçlarına isabet ettiğini belirterek yardım istedi.

Her düğünde aynı korkuyu yaşıyorlar!

KORKU YAŞIYORLAR

Sapanca İlçesi Kırkpınar Mahallesi’nde bulunan Ünbay Sitesi’nde yaşayan vatandaşlar, yakınlarda bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğünlerde havaya ateş açıldığını ve mermilerin büyük kısmının site içerisindeki araçlarına ve evlerine isabet ettiğini belirterek yetkililerin yardımcı olmasını istedi. Vatandaşlar, düğün salonu sahibi ile görüştüklerini, düğünlerde uyarı yapılmasına rağmen magandaların silah ateşlemeye devam ettiğini belirtirken düğün öncesinde bahçede oyun oynayan çocuklarını korkuyla eve aldıklarını ifade etti.

“SESİMİZİ DUYURUN”

Haberlisin.com Haber İhbar Hattımıza ulaşan Sapancalı vatandaş, “Her düğünde aynı korkuyu yaşıyoruz. Yetkililere ilettik ancak ilgilenen olmadı. Bu sorunun çözülmesi için can kaybı mı yaşanması gerekiyor? Evlerimizin camları, kapıları, araçlarımız delik deşik oldu. Düğün olacağı zaman korkuyla çocuklarımızı eve sokuyoruz başlarına bir şey gelmesin diye. Bunu yaşamak zorunda değiliz, bu magandaların cezalandırılmasını ve bu olayların son bulmasını istiyoruz. Lütfen sizler sesimizi duyurun” ifadelerini kullandı.

 


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor