Tarih: 22.12.2023 15:23

Hopa Belediyesi, Yeni Bir Mekanı Daha İlçeye Kazandırdı: "MONKEY’S CAFE"

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Merve Numanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demirbaş ve Meclis Üyesi Mehmet Cantürk Akyüz'ün katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreninde, "MONKEY’S CAFE" kapılarını misafirlerine açtı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Merve Numanoğlu, ilçeye kazandırılan bu yeni mekanın Hopa'nın sosyal yaşamına katkı sağlayacağını belirterek, "MONKEY’S CAFE, hemşehrilerimize keyifli ve sıcak bir ortam sunacak. İlçemize değer katacak bu tür işletmelerin artması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demirbaş ise açılışta yaptığı konuşmada, işletmeciye başarılar dileyerek, "MONKEY’S CAFE'nin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tür girişimcilerin desteklenmesi, ilçemizin ekonomisine olumlu katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Açılışa katılanlar, yeni işletmeyi ilgiyle gezerek, mekanın atmosferini yakından inceledi. İşletmeciye bol kazançlar dileyen vatandaşlar, "MONKEY’S CAFE"nin ilçede hoş bir buluşma noktası olacağına inandıklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —