Tarih: 07.09.2024 10:02

Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’den CHP’nin 101. Yıl Dönümünde Çarpıcı Açıklamalar

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, partinin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasi ve bağımsızlık mücadelesindeki öncü rolüne vurgu yaptı. Aydemir, partinin 101 yıllık mirasını geleceğe taşıma sorumluluğuyla iktidara yürüdüğünü belirtti.

Aydemir, CHP’nin 9 Eylül 1923 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Halk Fırkası olarak kurulduğunu ve bugün Türkiye’nin en köklü partisi olarak varlığını sürdürdüğünü ifade etti. “101 yıldır süregelen bu büyük mücadele, ülkemizi bağımsızlığa ve modernleşmeye taşıyan en büyük güvencedir. Bu gurur hepimizindir,” diyen Aydemir, CHP’nin Türkiye’nin ilerlemesindeki kritik rolüne de dikkat çekti.

Aydemir, açıklamasında şunları söyledi: “Partimiz, tarih boyunca halkın refahı ve ülkemizin kalkınması için verdiği mücadelesiyle bilinir. Bugün de bu bilinçle, adalet, demokrasi ve özgürlük için halkımızla omuz omuza yürüyoruz. İktidara yürüdüğümüz bu süreçte, halkımızın desteğiyle yeni başarılar kazanacağımıza olan inancımız tamdır.”

Şükrü Aydemir, sözlerini şöyle tamamladı: “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizin ve partimizin kazanımlarını korumaya ve ileriye taşımaya kararlıyız. Cumhuriyet Halk Partisi, sonsuza kadar yaşayacak ve Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa etmeye devam edecektir. İlk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, partimize emek veren herkesi saygı ve minnetle anıyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —