Tarih: 17.09.2024 10:43

Hopa ve Kemalpaşa Sivil Toplum Platformu Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, 16 Eylül Pazartesi günü Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Toplantıya Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan başkanlık ederken, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Hopa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Ziraat Odası Başkanı Olcay Muti, Artvin Otobüsler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu, ARİAD Başkanı Seçim Altunkaya ve S.S. Hopa Şehirlerarası Terminali Yazıhane İşletmecileri ve Tüm Esnaflar Taşıma ve İşletme Kooperatifi Başkanı Barış Vayiç katıldı.

Toplantıda, Sivil Toplum Platformu tarafından ziyaret edilen kurum ve derneklerle gerçekleştirilen istişareler hakkında bilgi verildi. Katılımcılar, yapılan görüşmelerin sonuçlarını değerlendirerek, platformun gelecekteki adımları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan, toplantının sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi ve ortak projeler geliştirmeyi hedeflediğini belirtti. Başkan Cihan, platformun ilerleyen süreçte daha fazla etkinlik düzenleyerek, Hopa ve Kemalpaşa’daki sosyal ve ekonomik gelişmelere katkıda bulunacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —