Tarih: 18.09.2024 11:58

Hopa'da Şiddetli Yağışların Ardından İncelemeler Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, il genelinde etkili olan aşırı yağışların ardından Hopa'daki zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Dün öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun sağanak yağışlar sonucu, Hopa Artvin Devlet Karayolu Yanmış Köprü mevkiinde toprak kayması yaşandı ve bu durum yolda çökmelere neden oldu.

Vali Ünsal, Hopa'da meydana gelen olumsuz hava koşullarının ardından yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi. İncelemeler sırasında, Devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiğini ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelik olduğunu vurguladı. Ayrıca, aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanlardan etkilenen bölgelerdeki çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Vali Ünsal, Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi, Karayolları, DSİ ve Belediye ekiplerinin kapanan yolları açma çalışmalarını hızla yürüttüğünü ifade etti. Olası yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerin teyakkuzda olduğunu ve gerekli tüm önlemlerin alındığını belirten Ünsal, sürecin etkilenen tüm vatandaşlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Artvin Valiliği, bu süreçte halkın güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —