meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Hudutsuz Sevda'da Yasemin'in ölümüne Biran Damla Yılmaz'dan duygusal mesaj

ATV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümünde, Yasemin karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrılması izleyicileri üzdü.

Hudutsuz Sevda

ATV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümünde, Yasemin karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrılması izleyicileri üzdü. Yılmaz, diziden ayrılışıyla ilgili sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hudutsuz Sevda'nın ilk bölümüyle ekranlara geldik. Yasemin'in hikayesi bu kadarmış. Çok kısa bir süre sizlerle birlikte olduk ama bu süre içinde Yasemin karakterini çok sevdim. Onu canlandırdığım için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım Yasemin'i unutmazsınız."

Yılmaz'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Biran Damla Yılmaz kimdir?

28 Haziran 1997'de İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlayan Yılmaz, konservatuarda eğitim gördü. 2014 yılında Çılgın Dersane 4: Ada filminde başrol oynadı. Sinema kariyerinde ilk başrolünü 2019 yılında Mucize 2: Aşk filmiyle gerçekleştirdi. Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj adlı televizyon dizilerinde baş karakter olarak yer aldı. Son olarak 2021-2023 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisinde 'Kumru Yıldırım' karakterini canlandırdı.

Yılmaz, 2020 yılında 6. Türkiye Gençlik Ödülleri'nde Mucize 2: Aşk filmindeki performansıyla En İyi Kadın Sinema Filmi Oyuncusu ödülünü kazandı. 2021 yılında ise 5. Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde Yasak Elma dizisindeki performansıyla Yılın Kadın Televizyon Oyuncusu ödülünü kazandı.


1

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden Karakoç Mahallesi'ne Gölet Yatırımı

2

Pazaryolu'nda Büyük Açılış: Yeni Yatırımlar Hizmete Girdi

3

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

4

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

5

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları