Tarih: 06.05.2023 14:48

Hurda,Bakır,Demir,Krom,Aliminyum Ne kadar? Fiyatlarında Son Durum!!!

Facebook Twitter Linked-in

Güncel hurda fiyatları aldıkları her bir değişim le listelenmeye devam ediliyor. Geri dönüşüm firmaları tarafından anlık olarak güncellenen listelerde yer alan hurda çeşitleri arasında demir, bakır, krom ve alüminyum hurdaları daha geniş işlem hacmi ile karşımıza çıkıyor. Güncel demir, bakır, krom ve alüminyum hurdaları için belirlenen fiyatlar hurda toplayıcı bireyler ve geri dönüşüm firmaları tarafından takip ediliyor.

GÜNCEL HURDA FİYATLARINDA SON DURUM

Güncel hurda fiyatlarında meydana gelen değişimler anlık olarak listelere geri dönüşüm firmaları tarafından yansıtılıyor. Geri dönüşüm işlemlerinin ardından sektöründe yeniden kullanılan hurdalar için belirlenen fiyatlar belirli bir aralıkta yer alıyor.

Güncel hurda fiyatlarında son bir haftada genel olarak yatay bir ilerleyiş görüldü. Hurda fiyatlarında herhangi bir zam ya da indirim görülmedi. Güncel hurda fiyatları ise şu şekilde:

BAKIR HURDASI GÜNCEL FİYATLARI

Güncel bakır hurdası fiyatları yatay ilerleyişten etkilendi ve bakır hurdasında herhangi bir zam görülmedi. Güncel bakır hurdası fiyatları şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Yükseliş devam edecek mi? Hurda fiyatlarında son durum - Resim : 1

Yükseliş devam edecek mi? Hurda fiyatlarında son durum - Resim : 2

DEMİR HURDASI GÜNCEL FİYATLAR

İnşaat sektöründe kullanılan demirlerin hurdası olarak işlem gören demir hurdaları da yatay ilerleyişten etkilendi. Güncel demir hurdası fiyatları ise şu şekilde:

Yükseliş devam edecek mi? Hurda fiyatlarında son durum - Resim : 3

ALÜMİNYUM HURDASI GÜNCEL FİYATLAR

Daha çok otomotiv sanayiinde kullanıldıktan sonra hurdaya ayrılan alüminyum hurdaları için belirlenen güncel fiyatlar da yatay ilerleyişe katıldı. Güncel alüminyum fiyatları şu şekilde:

Yükseliş devam edecek mi? Hurda fiyatlarında son durum - Resim : 4

KROM HURDASI GÜNCEL FİYATLAR

Alaşım olarak  kullanılan ve paslanmaz çelik üretiminde kullanılan krom hurdaları için belirlenen güncel fiyatlar da yine yatay ilerleyişe dahil oldu. Güncel krom hurdası fiyatları is şu şekilde:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —