Tarih: 03.08.2024 14:36

Hüseyin Altın Bilgi Evi Erzurum'da Açıldı: Bilgiye Erişim Artıyor

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Türk Müziği’nin değerli sesi ve Erzurum’un kıymetli hemşehrisi Hüseyin Altın’ın adını taşıyan yeni bir Bilgi Evi’ni hizmete açtı. Erzurum’un eğitim ve kültür şehri olma vizyonuyla hayata geçirilen Hüseyin Altın Bilgi Evi, vatandaşların bilgiye erişimini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Hüseyin Altın Bilgi Evi’nin Özellikleri

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, açılış töreninde yaptığı konuşmada, bilgi evlerinin vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandığını belirtti. Hüseyin Altın Bilgi Evi’nde yer alan bazı önemli özellikler şunlar:

Başkan Sekmen, Bilgi Evleri projeleri ile Erzurum’daki vatandaşların bilgiye erişimini kolaylaştırmayı ve her yaştan insanın eğitimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti. Bu kapsamlı sosyal donatılarla donatılan Hüseyin Altın Bilgi Evi, Erzurum halkına önemli hizmetler sunmayı amaçlıyor.

Eğitim ve Kültüre Katkı

Mehmet Sekmen, konuşmasında okuyan, araştıran, öğrenen ve üreten bir nesil yetiştirme hedefiyle durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Bilgi Evleri’nin bu hedef doğrultusunda önemli bir rol oynadığını belirten Sekmen, Hüseyin Altın Bilgi Evi’nin yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti ve bu yatırımın Erzurum’a hayırlar getirmesini diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —