Tarih: 21.06.2023 11:24

Icardi ve Rashica Galatasaray'da kalacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, YouTube'da yayın yapan 'Taktik Mania' kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

Icardi, Rashica, Morutan ve Cicaldau hakkında konuşan Galatasaray'ın şampiyon hocası, transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

ICARDI VE RASHİCA'NIN SON DURUMU

Elidneki oyuncuları satmak istemediklerini belirten Okan Buruk, ''Oyuncu satmak istemiyoruz. Oturmuş kadroyu bozmak istemiyoruz. Icardi ve Rashica'nın transferleriyle ilgili çabamız sürüyor. Onları geri almamız önemli. Sol bekte Kazımcan'ın yanına birisini almamız önemli. Icardi ve Rashica dışında forvet bölgesi ve forvet arkası bölgelerine oyuncu bakıyoruz.'' dedi.

MORUTAN VE CICALDAU YORUMU

Geçtiğimiz sezon Pisa ve Ittihad Kalba takımlarında kiralık olarak forma giyen Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau ile ilgili de Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı;

'Morutan'ı izliyoruz. Millî maçlarda da görev alıyor. Pisa'daydı, takımı Serie A'ya çıkamadı. Bizimle birlikte başlayacak.1 Temmuz için Morutan ve Cicaldau'yu çağırdım. Bizimle birlikte antrenmanlara başlayacaklar. 5 Temmuz'da hazırlık maçı düşünüyoruz, o zaman onları da görmek istiyoruz.''

''GALATASARAY BU OYUNCUYA YATIRIM YAPTI''

''Hepsi bizim oyuncumuz.'' diyen 49 yaşındaki teknik adam, ''Galatasaray bu oyunculara yatırım yaptı. Bu yatırımları da bizim bir şekilde çıkartmamız gerekiyor. Morutan ve Cicaldau'ya yapılan yatırımı, kulübün tekrar kazanması gerekiyor. Onlara hazırlık maçlarında yeniden şans vermemiz gerekiyor.' ifadelerini kulalndı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —