Tarih: 19.07.2024 08:30

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Rize'de: Yoğun Program ve Ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

Rize'ye Varış ve İlk Ziyaretler
Öğle saatlerinde Rize Artvin Havalimanı'na gelecek olan Bakan Yerlikaya, buradan Rize Merkez Sahil Camii'ne hareket edecek. Cuma namazını burada kılacak olan Bakan Yerlikaya, namaz sonrası ziyaretlerine başlayacak.

Resmi Kurum Ziyaretleri
Öğleden sonra Rize Valiliği'ni ziyaret edecek olan Bakan Yerlikaya, ardından Rize Belediyesi'ne ve AK Parti Rize İl Başkanlığı'na geçecek. Bu ziyaretler sırasında Bakan Yerlikaya, il yetkilileriyle görüşmeler yapacak ve kentin sorunları ile ilgili bilgi alacak.


Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşma
Bakan Yerlikaya, Rize'deki programı kapsamında kentte esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinleyecek olan Bakan Yerlikaya, halkla yakın temas kuracak.

Güvenlik Toplantısı
Saat 16.00'da Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde düzenlenecek Güvenlik Toplantısı'na katılacak olan Bakan Yerlikaya, burada güvenlik ve acil durumlarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak. Toplantıda, Rize'nin güvenlik durumu ve olası afetlere karşı alınacak önlemler masaya yatırılacak.


Rize'de Konaklama ve Ayrılış
Bakan Yerlikaya, Rize'de bir gece konakladıktan sonra cumartesi günü kentten ayrılacak. Ziyaretleri ve temaslarıyla Rize'de yoğun bir gün geçirecek olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kentteki çeşitli sorunları ve talepleri yerinde dinlemiş olacak. Bakan Yerlikaya'nın Rize ziyareti, hem resmi kurumlarla hem de halkla yapılan görüşmelerle kentin ihtiyaçlarının daha yakından anlaşılması açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —