meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

İhtiyaç sahibi olana BÜYÜK DESTEK: Yaş sınırı olmadan ödeme yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışmalarını sürdürüyor. Bakanlık tarafından sağlanacak olan 150 bin TL ödeme, ihtiyaç sahibi olan herkes için büyük bir destek olacak.

İhtiyaç sahibi olana BÜYÜK DESTEK: Yaş sınırı olmadan ödeme yapılacak!

Evlilik kredisi sürecinde, erkek ve kadın tarafı için detayların nasıl şekillendiği merak ediliyor. Çiftler bu destek ödemesini bireysel olarak alıyor. Evlilik kredisi tutarı 150 bin TL olarak belirlendi ve bu miktar çiftlere toplamda 300 bin TL olarak verilmeyecek. Her çift, 150 bin TL olarak kredi kullanabilecek ve geri ödemeleri 2 yıl boyunca yapılmayacak. 

YAŞ SINIRI YOK

Evlilik kredisi düzenlemesi meclisten geçtikten sonra tüm detaylar netleşecek. Bankalar şu anda 150 bin TL evlilik kredisi başvurularını alıyor ancak kredi vadeleri ve faizleri yüksek olabiliyor. 

Bu sebeple düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Düzenlemelerin ardından başvurular e-devlet veya kamu bankaları aracılığıyla alınacak.

Yeni evlenenlere devlet yardımı başvuruları online olarak yapılabilecek. 150 bin TL evlilik kredisi için yaş sınırlaması olmadığından, Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi olanlar evlilik işlemleri için bu krediden yararlanabilecek. 


1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor