Tarih: 14.03.2024 12:03

İkizdere Belediye Başkanı Karagöz: Vizyoner Bakışla Yola Çıktık

Facebook Twitter Linked-in

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçenin geleceğine yönelik vizyoner bir yaklaşımla hareket ettiklerini belirterek, "Misafirlerin geldiğinde kullanabilecekleri şehrin yüzü, karakterleri olan ortak kullanım alanlarımızın olmadığı bir İkizdere’den, rekreasyon alanları, yürüyüş ve bisiklet yoluyla donatılmış bir İkizdere'ye doğru ilerliyoruz" dedi.

Karagöz, "Vizyonerlikten anladığımız başlayan projelere emek hırsızlığı yapmak olmamalı her halde?!" diyerek projelerinin alt yapısını oluşturacak dere kenarı taşkın koruma duvarları inşaatının başladığını duyurdu. İlçeye kazandırılacak rekreasyon alanı, yürüyüş ve bisiklet yolunun önemine vurgu yaparak, projenin hayata geçmesine destek veren isimlere teşekkür etti.

Projeye destek veren isimleri sayarken, Karagöz, "Başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli'ye, MHP milletvekillerine, Cumhur İttifakı Ak Parti bölge milletvekillerine, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan'a, Eski DSİ Genel Müdürü Lütfi Akça’ya, DSİ 22. Eski Bölge Müdürü Cengizhan Kılıçaslan’a ve projenin hayata geçmesinde emeği geçen diğer isimler olan DSİ 22. Bölge Müdürlüğü ekiplerine, DSİ Rize eski Şube Müdürü Sinan Yıldız’a ve tüm paydaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

İkizdere'nin geleceğine yönelik önemli adımlar atan Karagöz, projenin ilçenin ve çevresinin sosyal ve ekonomik hayatına olumlu katkı sağlayacağını belirtti.


 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —