Tarih: 29.09.2023 18:27

İkizdere Şantiyeye döndü! Çalışmalar devam ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin İkizdere ilçesinde son yıllarda yapılan yatırımlar ilçe tarihinin en büyük yatırımları olarak gösteriliyor. İlçe Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçede yapılan yatırımların devam ettiğini ve yılbaşından önce ilçeye doğalgaz verileceğini söyledi.

Karagöz, yaptığı açıklamada, "İkizdere'yi şantiyeye çevirdik. İlçemizde 4,5 yılda yapılan yatırımın tarihte yapılmadığını söyleyebiliriz. Bu konuda şanslı bir dönemdeyiz ve aldığımız destekler ile ilçemizi modern bir ilçe haline getirdik. Daha çok yapacak işimiz var, ulaşımı olmayan köy ve yaylamız kalmadı, tüm mahallerimizde çalışmaları tamamlamak üzeriyiz. İlçe merkezi artık son durak olarak kalmayacak ve ilçemiz Anadolu bağlantı noktası olacak." dedi.

Yılbaşından önce doğalgazın ilçeye verileceğini belirten Karagöz, "İlçemiz şantiye halinde, doğalgaz boru döşeme çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezi girişinde doğal gaz merkez binası devam ediyor, ilçemizde yılbaşı öncesinde yer altı çalışmaları tamamlanacak ve halkımız doğalgaz a kavuşacak. İlçemizde çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Karagöz, ilçede yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek, "İkizdere'yi hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —