Tarih: 21.04.2023 10:29

İkizdere’de Çocuklar Bayramda Koltuğu Kaptı

Facebook Twitter Linked-in

 

İSMET KÖSOĞLU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yıldönümü dolayısıyla öğrenciler İkizdere Kaymakamı ile Belediye Başkanının koltuğuna oturdu.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103.yıldönümü dolayısıyla İkizdere merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ve Okul Müdürü Uğur Surer ile birlikte Kaymakamlık görevlerinde başarı diledi. Makamında Kaymakam Mustafa Salih Bayram’ı ziyaret ettiler. Bayram dolayısıyla Kaymakam Mustafa Salih Bayram makam koltuğuna çocukları oturtarak yapabilecekleri işlerden bahsetti.

                                 Belediyede çocuklara emanet

     Bayram dolayısıyla İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’de makamını öğrencilere bırakarak ilçenin çözüm bekleyen konuları için bilgi alışverişinde bulundular. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ziyaret hakkında yaptığı açıklamasında’ ’ Herşey onlar için. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında İkizdere Fazliye- Hüseyin Turanlı çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Azzenaz Saroğlu, Utku Bekiroğlu, Fatih Kılıç, Göktuğ Kaplan ve değerli öğretmenleri ziyaretimize geldiler. Gençlerimizle çok keyifli zaman geçirdik ilçemizin gelişimi, bölgemiz ve hayatın genel akışı üzerine sohbet ettik. Gençlerimize ilçemize, ülkemize sahip çıkmaları, geleceğin onların olduğunu ve bütün çabanın onların gelecekleri için olduğunun telkininde bulunduk.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tebrik ediyorum’’ dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —