Tarih: 25.06.2023 10:17

İnşaat Demiri Fiyatlarında Zamlar Dudak Uçuklattı!

Facebook Twitter Linked-in

İnşaat demiri fiyatlarında değişimler listelere yansıdı. 1 ton inşaat demiri fiyatları zamlandı. Haziran ayının başında zamlar alarak zirve seviyelere gelen inşaat demirleri bir süredir istikrarlı düşüşe geçmişti. Ancak son gelişme beklenmedik oldu. İnşaat demiri fiyatları zamlandı. İnşaat demiri fiyatlarında görülen zamlar sonrasında inşaat sektöründe tale düşüşleri de görülmeye başlandı İnşaat demiri fiyatları aldıkları zamlar ile listelendi. 

İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI ZAMLANDI

İnşaat demiri fiyatlarında görülen zamlar sonrasında demir satıcıları tarafından listeler yenilendi. Güncel inşaat demiri fiyatlarında zamlar yeni bir zirvenin görülmesine yol açtı. İnşaat demiri fiyatlarında görülen zamlar beklenmedik bir anda gelirken, bu da inşaat demiri için geçtiğimiz haftalarda ekili olan istikrarlı düşüşün geride kalmasına da yol açtı. İnşaat demiri fiyatlarında zamlar dudak uçuklatan seviyelerde görüldü. 

İnşaat demiri fiyatlarında zamlar dudak uçuklattı! 1 ton inşaat demiri fiyatları zirveyi yeniledi - Resim : 1

GÜNCEL İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

İnşaat demiri fiyatlarında görülen zamlar sonrasında demir satıcılar tarafından listeler yenilendi. 25 Haziran tarihi itibari ile güncel demir fiyatları şu şekilde görüldü: 

İSTANBUL

ANKARA

KARABÜK

GEBZE

İSKENDERUN

İnşaat demiri fiyatlarında zamlar dudak uçuklattı! 1 ton inşaat demiri fiyatları zirveyi yeniledi - Resim : 2

İZMİR

SİVAS

BİGA

SAMSUN

KIRIKKALE

TEKİRDAĞ

BİLECİK  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —