Tarih: 05.06.2023 12:27

İnşaat demirine zam gelecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

İnşaat demiri fiyatları Mayıs ayının sonuna gelindiğinde zamlar almaya başladı. Mayıs ayı içerisinde dalgalı grafikleri ile görülen inşaat demirleri için Haziran ayının başlangıcı fiyatların zirve noktaya yükselmesine neden oldu. Demir satıcı firmalar fiyatları güncellerken emlak sektörü ile ilgilenen bireylerin de aklına inşaat demiri fiyatlarında zamların devam edip etmeyeceği sorusu gelmeye başladı. 

İNŞAAT DEMİRİNE ZAM OLACAK MI?

İnşaat demiri fiyatlarında görülen zamlar Mayıs ayının sonuna geldiğimiz dönemde görülmeye başlamıştı. İnşat demiri fiyatlarında görülen zamlar taleplere e yurt dışı satışlarına bağlı şekilde meydana gelmişti.

İnşaat demirine zam gelecek mi? 1 ton inşaat demiri fiyatlarında son durum - Resim : 1

İnşaat demiri fiyatlarında uygulanan zamların Haziran ayı içerisinde deva edip etmeyeceği henüz bilinmezken, güncel olarak bir zammın işlenmediği görülüyor. İnşaat demirleri Haziran ayının başında aldıkları zamlar ile işlem görmeye devam ediyor. 

GÜNCEL İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

İnşat demiri fiyatlarında görülen Haziran zamları sonrasında 5 Haziran 2023 güncel 1 ton demir fiyatları şu şekilde: 

İSTANBUL

ANKARA

KARABÜK

GEBZE

İnşaat demirine zam gelecek mi? 1 ton inşaat demiri fiyatlarında son durum - Resim : 2

İSKENDERUN

İZMİR

SİVAS

BİGA

SAMSUN

KIRIKKALE

TEKİRDAĞ

BİLECİK 

NOT: İnşaat demiri fiyatları günlük olarak yayınlanmaktadır. Belirtilen 1 ton inşaat demiri fiyatları 3 Haziran 2023 tarihi itibariyle geçerlidir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —